Welkom bij BV Swish

Terug- en vooruitblikken

Het competitieseizoen van 2017-2018 zit er al weer op. Er zijn weer prachtige wedstrijden gespeeld en mooie resultaten behaald, zowel individueel als in teamverband. De toppers van team 1 en team 7 zijn dit jaar zelfs kampioen geworden! De individuele scores van alle spelers zijn berekend en terug te vinden op de club. Inmiddels is het weer tijd om na te denken over het volgende seizoen. Doe dat vooral, want vanaf 12 februari gaat de Technische Commissie weer de gebruikelijke gesprekjes met competitiespelers houden! Bedenk van tevoren je opmerkingen of complimenten, zodat alle gesprekjes naar tevredenheid kunnen worden gehouden en er achteraf geen onuitgesproken wensen zijn.

Na een jaar gemis is het weer zover, de Zaanse kampioenschappen komen eraan! Op zaterdag 24 februari worden de voorrondes van de enkel en de dubbel gespeeld, en op 25 februari worden de mix en alle finales gespeeld. Let op dat het toernooi dit jaar in Topsportcentrum de Koog (Wezelstraat 7 Koog a/d Zaan) wordt gespeeld. De speeltijden en poules komen binnenkort beschikbaar.