Welkom bij BV Swish

KAMPIOENSWEDSTRIJDEN 2018

 

Op Zaterdag 17 februari mocht Swish 7 meedoen aan de kampioenswedstrijden. Deze werden gehouden in Wormer, dus lekker dichtbij. De eerste ronde kreeg ons team een bye. Onze eerste wedstrijd begon pas om 13:00 uur. Helaas was Bert afwezig, maar onze hoofdinvaller Oliver was weer van de partij. Ook Rashid was geblesseerd en kon alleen het gemenddubbel spelen. We begonnen met de dubbel Oliver/Peter. Het werd een leuke spannende wedstrijd, maar helaas werd er verloren. Hierna mocht Oliver zijn enkelspel spelen. De tegenstander was een stuk sterker, dus stonden we met 2-0 achter. Hierna mocht Riya haar enkelspel spelen. Dit werd een glansrijke overwinning. Het gemengddubbel Stephanie/Rashid wonnen ook deze keer, maar hadden wél drie spannende games nodig. Stand was nu 2-2. Ons damesdubbel Riya/Sandra maakten het erg spannend. Er kwam ook een derde game. Bij de stand 19-19 maakten ze 2 foutslagen en verloren. We waren helaas uitgeschakeld voor de finale.

Peter van Diepen.