Welkom bij BV Swish

Start seizoen 2018-2019

Na een erg hete zomer gaan we weer starten met het nieuwe seizoen. We hopen dat iedereen lekker is uitgerust, zodat we ons weer fanatiek op de badmintonsport kunnen gaan storten. Net als jullie, hebben wij er natuurlijk weer reuze zin in. Sommige spelers hebben zich tijdens de zomertraining al kunnen uitleven en zijn zo lekker op niveau gebleven.

Helaas heerst er binnen Sportbedrijf Zaanstad nog onduidelijkheid. Dit betreft vooral onderhandelingen met de vele clubs die een plekje in het Trias nodig hebben. Deze week werd definitief bevestigd dat Swish op de maandagen en donderdagen traint. De trainingstijden zullen, net als vorig jaar, wel weer veranderen naarmate het seizoen vordert.

De uren op de zaterdagen en zondagen zijn voor zowel de competitie als de jeugdtraining nog niet definitief verdeeld over de clubs. Daarover kunnen we jullie helaas nog niet informeren. Zodra we meer weten zullen we dat direct bekend maken.

De eerste trainingsdagen zijn:

Maandag 27 augustus,
Donderdag 30 augustus,
Zaterdag 1 september.

Indeling trainingsgroepen

We hebben een (voorlopige) indeling van de trainingsgroepen -senioren en jeugd- gemaakt.
We hebben het op een rijtje gezet, ga naar Algemene info / Trainingstijden, of klik hierrrrrrrrrrr.

Het clubtenue

Het clubtenue ging al eerder uit de collectie van de leverancier en inmiddels is ook de eigen voorraad op. Dat betekent dat we na vijf jaar afscheid nemen van het oude tenue. Voor een kijkje in het verleden, klik eerst hierrrrrrrrrr. Vervolgens klik je op “competitie 2013-2014 en kun je bij het kopje “historie” oude teamfoto’s zien! (Wat waren we nog jong!) Zoals te zien, hebben we in 2013 ons huidige senioren-tenue voor het eerst in de competitie hebben gedragen. De jeugd heeft zelfs hun tenue vanaf 2010 ongewijzigd gedragen.

We hebben inmiddels een keuze gemaakt voor een modern nieuw tenue, de hoofdkleur blijft groen. Het is de bedoeling ook dit tenue weer een reeks van jaren te gebruiken, vanaf de eerste wedstrijd in september. Meer informatie over prijzen, pas-gelegenheden en bestelmogelijkheden zal reeds beschikbaar komen onder het kopje Algemene info / Clubtenue, klik dan hierrrrrrrrrrr.

Ten slotte is de oude informatie van 2017-2018 verplaatst naar het archief.

Wij wensen jullie dit seizoen weer veel badminton- en trainingsplezier toe.

De Technische Commissie en Website Commissie