Welkom bij BV Swish

Wekelijks wedstrijdverslag #4

30-09-2018
Team 3 – Roos

Dit weekend mochten wij in eigen huis aantreden tegen het vijfde team van Van Zijderveld. Na een wat stroeve start van het seizoen, waardoor de eerste 2 competitiewedstrijden verloren werden, waren wij er allemaal op gebrand om nu te beginnen met punten pakken en de laatste plaats in de poule zo snel mogelijk te verlaten. Dit bleek voor Robert helaas niet zo belangrijk, want die zat met een biertje in de hand op het strand in Ibiza, maar gelukkig hadden wij in Rik een waardige vervanger gevonden.

Nadat de herendubbel na een spannende strijd verloren was gegaan, wisten Marit en Nanda hun dubbel heel knap in twee setjes te winnen. Ook de enkels eindigden in een gelijkspel, waardoor wij met 3-3 de mixen ingingen. Hierdoor bleef onze hoop op een 5-3 winst bestaan en nadat Nanda en Rik de eerste mix overtuigend wisten binnen te slepen, lag alle druk op Niels en mij om de competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Helaas werd de druk ons te groot en werd er in twee├źn verloren. Dit kon de pret gelukkig niet teveel drukken, want door onze 4-4 zijn we van de laatste plaats af, dus de koers naar boven is ingezet! Volgende keer mogen we een poging wagen tegen de Meershuttle.

Geschreven door Roos Minnebo