Welkom bij BV Swish

Wekelijks wedstrijdverslag #5

07-10-2018
Team 5 – Barry

Deze zondag speelden we in ons thuishonk tegen UVO-Spirit. Tot dat moment was er helaas nog geen enkele competitiewedstrijd onze kant op gevallen, dus wilden we daar graag een einde aan maken. Helaas kon Rolf nog niet meedoen vanwege een blessure die hij in een andere competitiewedstrijd had opgelopen, wat betekende dat we met zijn vieren mochten proberen het tij te keren.

Het dubbelspel van het team was jammer genoeg niet goed genoeg om een puntje binnen te smokkelen, waardoor we met een 0-2 achterstand begonnen. Dit weerhield ons er niet van om ons beste beentje voor te zetten in de rest van de wedstrijden en het lukte ons vervolgens alle vier om de enkels te winnen. We waren al redelijk blij om het feit dat we toen al niet meer konden verliezen, maar we verlangden natuurlijk naar meer. We wilden onze eerste overwinning pakken! Nog maar één wedstrijd te gaan en dan zouden we die eindelijk hebben. We wonnen vervolgens niet één mix, maar twee! Dit zorgde voor een einduitslag van 6-2.

Nu we de eerste overwinning binnen hebben gehaald, hebben we de smaak te pakken en gaan we natuurlijk ons best doen om er nog meer te behalen. Onze volgende kans hierop zal op 29 oktober zijn, wanneer we het zullen opnemen tegen BV De Gors.

Geschreven door Barry Oostinga