Welkom bij BV Swish

Wekelijks wedstrijdverslag #6

21-10-2018

Een vroeg inhaalweekend zorgde voor een groen gekleurd bezoek in het zuiden. Een gezellige toevalligheid die team 2 en team 3 samenbracht en ook het eerste combinatieverslag oplevert.

Team 2 & 3: Judith en Robert

Het begon zaterdagochtend 20 november rond 11:00 uur met de vraag: “Wie valt er morgen eigenlijk in?” Een vraag die team 2 zichzelf al een tijdje niet had hoeven stellen door de toppers van team 3. Ze waren er wel wéér bij deze zondag, alleen dit keer voor hun eigen team. Gelukkig kon Taima team 2 uit de brand helpen. Eerste tegenslag overwonnen. De pech vervolgde zich echter op zondagochtend rond de klok van 08:45 uur; Nanda en Marit waren (het zou ons eigenlijk niet meer moeten verbazen) verkeerd gereden. Maar met een omweg waren zij er nog ruim op tijd. Onder leiding van chauffeur Rik was team 2 ook veel te vroeg op locatie: hét Hillegom. Hillegom? Nooit van gehoord, hoor ik u denken. Klopt. Een normaal mens heeft daar helemaal niks te zoeken, maar er blijkt gebadmintond te worden.

Eenmaal daar stond de rest van team 3 trillend van de kou voor een dichte sporthal. Gelukkig werd de deur kort daarna geopend waarna de teams nogmaals geconfronteerd werden met een tegenslag; geen koffie. Wij herhalen: GEEN koffie. Paniek alom en het dreigde enorm uit de hand te lopen met teleurgestelde, naar een bakkie smachtende koffiejunks uit Krommenie. Gelukkig was Leon erbij en had hij zowaar een thermoskan meegenomen voor onderweg! Die was al half leeg gezopen door Robert, Roos en hijzelf en wat er nog van over was gebleven werd verdeeld onder de anderen. ER WAS KOFFIE! Crisis afgewend!

Ondanks deze tegenslagen begonnen de teams even enthousiast als altijd op zondagochtend 10:00 uur aan de wedstrijden. Dit enthousiasme zag je helaas niet terug in de eindstand. Misschien toch een beetje van slag door het koffie-incident, presteerden de teams van Swish ietwat ondermaats. Hoewel, je kunt het ook van de positieve kant bekijken: Swish 2 voegde, mede dankzij Taima, weer twee punten toe aan het geheel en Swish 3 sprokkelde ook maar mooi een puntje tegen de koploper.

We eindigen het weekend positief. Althans voor de meesten. Er werd namelijk afgesloten met voor team 2 nutella- en pindakaastaart. Voor Lex wat minder, maar hij heeft er wel naar mogen kijken. Team 3 sloot af met appel-rozijnflappen. Helaas voor Robert niet de frikandeltaart (van vorig seizoen) waar hij zo naar uitgekeken had.

Conclusie: een bewogen weekend voor Swish 2 en 3!

Geschreven door Judith Brouwer en Robert Berkeley