Welkom bij BV Swish

Wekelijks wedstrijdverslag #7

4-11-2018

Team 6 draait misschien wel het beste seizoen van de club; met 34 punten en dus slechts zes verloren wedstrijden staat het team pal bovenaan. De tegenstander van deze zondag was het tweede team van Amsterdam bv, momenteel op een vierde plek in de middenmoot.

Team 6 – Denise

Na een lange zoektocht door Amsterdam voor een parkeerplek was team 6 ready to play! Voor het eerst dit seizoen hebben we het hele team compleet en na 3 keer achter elkaar 8-0 te hebben gewonnen gingen we natuurlijk weer voor de winst. Patrick en Rashid trapte de wedstrijden af met een zege. Ik en Stephanie konden daarop niet achter blijven en samen wonnen we ook de damesdubbel.

Patrick begon als eerste heer. Na drie sets was hij te sterk voor de tegenstander en won hij zijn partij. Ook ik versloeg in drie sets de dame aan de andere kant en zo stonden we 4-0 voor. Na heftig geknok door Frank en Stephanie in de enkels waren de tegenstanders net iets te sterk en stonden we 4-2. Nu moesten we de mixen wel winnen want we gingen natuurlijk voor de winst! We speelden de wedstrijden op hetzelfde moment en waren ook nog eens tegelijkertijd klaar… met goed nieuws: 6-2 gewonnen! Volgende week mag (hopelijk) Velsen het zelfde lot overvallen.

Geschreven door Denise Nijdam