Welkom bij BV Swish

Wekelijks wedstrijdverslag #9

1-12-18

Iets later dan gewoonlijk, maar het is nooit te laat. Een verslag van het enige team dat nog niets geschreven had, en ook het eerste verslag van een jeugdlid.

Team 8- Danny

Wij mochten het deze week opnemen tegen Sparta 4. Aangezien de tweede helft van het seizoen alweer was begonnen, hadden wij al eerder tegen dit team gespeeld en daar zaten een paar aardige wedstrijden tussen. Het werd toen 4-4 en natuurlijk wilden we daar deze keer overheen gaan.

De laatste tijd gaat het niet zo goed in het team, normaal gesproken horen we het met z’n zevenen op te nemen tegen de tegenpartij, alleen zijn er zo nu en dan wat blessures van spelers. Zo ook deze week waren er drie met een blessure en toen er nog iemand een bedrijfsfeestje had, moesten we nog een invaller regelen ook! Twee dagen voor de wedstrijd wisten we nog snel te regelen dat Tanja bij ons kwam spelen en aangezien zij een paar van de tegenstanders goed kende, had ze ook veel zin om die weer eens te zien.

Oliver en ik begonnen met de herendubbel, die met een beetje geklungel werd gewonnen door ons. De damesdubbel met Tanja en Sandra was ondertussen al begonnen en daar werd ook een mooie overwinning behaald. Nu kwamen we bij de enkels, Oliver speelde de eerste heren-enkel die hij met de nodige moeite tot een goed einde wist te brengen. De eerste dames enkel werd wel even wat spannender dan de wedstrijden hiervoor, het werd namelijk 29-27, gelukkig wel voor ons. En toen stond het ineens alweer 4-0! Toen was het aan mij de beurt, ik had vorige keer al gewonnen van deze heer, alleen toch op de ene of andere manier was de situatie toch wat moeilijker. Uiteindelijk heb ik hem wel verslagen. Tenslotte moest ook Tanja nog haar enkel en doordat ze haar tegenstander al heel lang kent, wist ze goed gebruik te maken van de zwakke plekken. De mixen werden na twee leuke partijen ook gewonnen door ons en het werd gewoon 8-0! Een betere start van de tweede helft van het seizoen hadden we ons niet kunnen bedenken en misschien houden we dit ook nog een paar weken vast!

Geschreven door Danny den Os