Welkom bij BV Swish

Wekelijks wedstrijdverslag #11

15-12-2018

Kelly was extra enthousiast, en de snelheidsduivel leverde al kort nadat het verzoek werd gedaan, een verslag in. Daarom deze week lekker op tijd!

Team 1 – Kelly

Wij mochten het in speelronde 10 opnemen tegen ‘T Vennewater 2 in Heiloo. Als team waren we al vroeg aanwezig. Zo vroeg dat de deuren nog gesloten waren en wij, ondanks de kou, in de auto moesten wachten tot iemand de sporthal kwam openen.

Toen we naar binnen mochten, speelden er uiteindelijk maar 2 teams van Vennewater, waardoor we zeeën van ruimte hadden! We begonnen gelijk met de vrouwendubbel en de mannendubbel, onder support van Sophie die ons kwam aanmoedigen. Helaas verloren de heren een spannende dubbel in 3 sets en deed ik met Puck hetzelfde in 2 sets, waardoor we 0-2 achter kwamen te staan. De vorige keer hadden we 5-3 gewonnen van dit team dus de spanning begon te stijgen. De 4 singles werden ook op 2 banen tegelijkertijd gespeeld, waar we 3 winstpunten uit sleepten. De stand waarmee we de mixen mee in gingen werd 3-3!

Lorenzo en Puck wisten er nog een spannende 3 setter uit te slepen maar helaas viel de shuttle naar de kant van ‘T Vennewater. Ook de 2e mix van Bat en mijzelf ging verloren, waarvoor de eindstand kwam op een 3-5 verlies. Al met al is dit onze 2e verliespartij in de gehele competitie tot nu, dus kijken we terug op een goede prestatie en gaan we met een stevige 3e plek de winterstop in. Na de wedstrijden dronken we nog wat na en in verband met de verjaardag van Sander, werd er nog flink van gezongen en deelde Sander wat lekkers uit. Ondanks de uitslag hadden we een gezellige avond en bereiden we ons voor op de laatste 4 wedstrijden in 2019!

Geschreven door Kelly de Leeuw