Welkom bij BV Swish

Kampioenentoernooi

Het was een warme en zonnige zaterdag de 16e van februari. De gevolgen van global warming waren goed voelbaar,… en toch gingen we met de auto naar Almere voor de Regiokampioenschappen 6e divisie! Wellicht waren we met de fiets gegaan als we wisten wat er diezelfde maand nog zou gebeuren…

Een van onze tegenstanders had al opgegeven voordat we moesten aantreden. Zij wilden blijkbaar een vernedering voorkomen en kozen eieren voor hun geld. Alle respect voor de overige tegenstanders. Of moet ik zeggen kanonnenvoer…

We besloten direct onze troef in te zetten; Patrick versloeg in 2 sets zijn tegenstander en de hoofdjes begonnen gelijk te hangen bij hen. Ze wisten dat het moeilijk zou worden en zo bleek ook. Een vernedering was aanstaande… Uiteindelijk werd het 4-1 voor ons. Alleen de damesdubbel had een kleine black-out, alleen dat zouden ze later meer dan goed maken.

Toen begon het lange wachten. De eerste wedstrijd was om 10:00 uur en de 2e om 16:00. Lekker gepland… We besloten daarom om een potje Exploding Kittens te spelen. Een echte aanrader! Behalve als je met Denise speelt, want die verzint de regels ter plekke…met als resultaat, iedereen was dood, behalve Denise! Hoe dan… (en Frank won met zijn love letter spel).

Onze 2e tegenstander had zojuist verloren van onze 1e tegenstander. Dus wij dachten: Dat wordt een makkie! En dat bleek ook, want we rolden ze met 5-0 op. Denise had het wel zwaar in haar enkel, alleen uiteindelijk trok ze aan het langste eind. Het ijzersterke duo Patrick/Frank bleek weer goed in vorm met een dag zonder setverlies. De gelegenheidsmix Frank/Steffy liep ook geen puntverlies op,… dus voor herhaling vatbaar? Want team 6 gaat naar het Nederlands divisiekampioenschap! 

Frank