Press enter to see results or esc to cancel.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KANTINE/HALDIENST


         
ER MAG NIET WORDEN GEROOKT!
ER MAG GEEN ALCOHOL WORDEN VERKOCHT AAN PERSONEN JONGER DAN 18 JAAR!!!

Bij het niet op komen dagen van de kantine/haldienst volgt een brief met boete van de penningmeester (12,50 per keer) Je staat per seizoen ongeveer 3 keer. Je kunt de kantinedienst afkopen รก 20 euro per seizoen. (Doorgeven aan Peter van Diepen) Een vervanger regelen mag natuurlijk ook, maar geef dit even aan ons door.

De kantine/haldienst is verantwoordelijk voor het goed afsluiten en schoon achterlaten van: DE HAL, DE KLEEDRUIMTEN, DE WC EN DE KANTINE. Tevens zorgen ze ervoor dat de kachels, ventilatie en lichten uit zijn. De ingedeelde kantine/halbezetting sluit af en geeft dus zijn beurt op die avond niet over!

In de beheerdersruimte bevinden zich de bedieningsknoppen van de lichten, de blowers en de ventilatie.

De aanvangstijden van de kantine/haldiensten zijn:
Maandag en vrijdag 20.15. De gewone kantine/haldienst.
Dinsdag 21.10 uur. Voor een beperkte kantine/haldienst.

Op alle dagen wordt de hal geopend door Peter van Diepen. De sleutels voor de kantine/halbezetting zijn bij Peter. Huug de Dreu zorgt ervoor dat Peter deze sleutels krijgt.

Mocht er een tekort aan bier in de koelkast staan, dan kunt u dit aanvullen. De voorraad staat in de bruine kast achter in de kantine. In deze kast staat tevens de rode en witte wijn en de houten snoepkist. De andere frisdranken worden aangevuld door Monique, Kelly of Peter.

Onder in de koelkast staat de witte wijn, de koffie, de koffiemelk en de suiker.
De lepeltjes staan bij de kop en schotels.

Aan het eind van de avond:
De kantine schoon achter laten.
Dit houdt in: De lege (bier)flesjes in de daarvoor bestemde kratten zetten.
De 1,5 literflessen in de koelkast zetten. N.B. Ook de lege flessen!
Kop en schotels en lepeltjes afwassen en opruimen.
Koffie, koffiemelk en suiker onder in de koelkast zetten.
Rode wijn en houten snoepkist weer in bruine kast zetten.
De prullenbakken legen. Volle vuilniszak beneden bij de deur zetten.
Koelkast met hangslot afsluiten. Dit sleuteltje in het geldkistje laten.
Controleren van het gebouw
Dit houdt in: De palen en het net laten staan, zaal schoon achterlaten. (Vegen! of laten vegen!)
Staan de nylonshuttles (maandagavond) in de bruine kast in de beheerdersruimte.
Zijn de WC en kleedkamers A en B schoon en leeg (Douches en kranen dicht!)
Staan de heathers in de hal op 8 graden.
Staat de ventilatie van de hal op 3 (zie de twee knoppen links van de lichtknoppen)
Zijn alle lichten in het gebouw uit.

Het gebouw afsluiten EN OP ALARM ZETTEN, daarna de sleutels in de brievenbus van Huug de Dreu deponeren (Fortuinlaan 68) ! Niet de sleutel van de koelkast !

Prettige kantine/haldienst,
Het bestuur.