Welkom bij BV Swish

Kind-ouder toernooi

Wanneer:
20 februari 2022 @ 15:00 – 17:30
2022-02-20T15:00:00+01:00
2022-02-20T17:30:00+01:00

Dit toernooi werd gehouden op zondagmiddag 20 februari. Er deden 14 koppels mee. Iedereen kwam mooi op tijd en enkele koppels kwamen zelfs heel erg vroeg om alvast wat in te slaan.  Ze hadden er allemaal reuze zin in. Mandy was dit keer onze kantinebezetting. Tijdens de pauze kreeg iedereen drinken met wat lekkers aangeboden door de JC (Jeugdcommissie) We hadden baan 7 ingericht met wat banken, zodat iedereen kon zitten onder het genot van wat drinken. Er hing een gezellige sfeer met hier en daar toch al wat vermoeide rode hoofden. Er kwamen flink wat toeschouwers, dat verhoogde de prestaties en de sfeer.

Wie het meest zenuwachtig was laten we maar in het midden. Het was voor menig ouder wennen om de shuttle daar te slaan waar ze hem wilden hebben. Ik hoorde af en toe de ouders zeggen dat het veld wel heel erg groot is. Er werd zeer enthousiast gestreden voor elk punt. Menig zweetdruppeltje viel op de grond. Enkele ouders doken zelfs in hun enthousiasme naar de shuttle of raakten het racket van hun kind. Een geweldig gezicht. Ook het tellen van de wedstrijden leverde geen enkel probleem op. Iedereen, ook de nieuwe kinderen en ouders, werd aan het tellen gezet en ze vonden het nog leuk ook. Top! Ik heb de koppels zoveel mogelijk naar sterkte proberen in te delen. De meeste wedstrijden gingen gelijk op, dat was leuk en spannend om naar te kijken. De poules waren zo groot mogelijk gemaakt, zodat ze 6 keer een wedstrijd mochten spelen. (Poules van 7 koppels)

Klasse A was het een mooie strijd met resultaten zie hieronder.

Klasse B was de strijd om de twee hoogste plaatsen hevig. Zelfde aantal behaalde punten (11), dus moesten de scores opgeteld. Het verschil was slechts 2 punten. (145 om 143) geweldig.

Het resultaat:

Klasse A:        KAMPIOEN   Cincilia/Helisa           TWEEDE   Menno/Arjan

Klasse B:        KAMPIOEN   Julia/Erik                    TWEEDE   Jessie/Monique

De aanmoedigingsprijzen gingen naar:

Klasse A:        Joany/Roos

Klasse B:        Jasmijn/Ime

Het werd een bijzonder gezellige middag. Er zijn weer heel wat nieuwe enthousiaste ouders bij onze club gekomen. Ik denk dat dit toernooi zeker weer voor herhaling vatbaar is.

Iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi tot een succes te maken. BEDANKT.

Peter van Diepen