Welkom bij BV Swish

Competitiekampioenen

Hoera!!!

Onze club heeft 2 competitiekampioenen. Team 1 en Team 2.

Tijdens hun laatste competitiewedstrijd (thuis) wist ons Team 2 de benodigde punten binnen te halen. Mede door een extra verliespartij van de nummer 2 op de ranglijst wisten ze een voorsprong te behalen van 9 punten. Dit was dus niet meer in te halen door de nr. 2, die nog een wedstrijd moest spelen en dus werd ons Team 2 KAMPIOEN.

De week daarop ging ons Eerste team een uitwedstrijd spelen bij Duinwijck.

Ons team moest 4 punten scoren om kampioen te worden. Het werd een ongelofelijk spannende wedstrijd. De herendubbel Bat/Lorenzo ging helaas verloren. (1-0) De damesdubbel Puck/Marit wisten ze mooi te winnen. (1-1) Bat verloor helaas zijn enkelpartij, (2-1) waarna Puck haar enkelpartij wist te winnen. (2-2) Rik verloor helaas ook zijn enkelpartij, (3-2) maar gelukkig wist Marit haar enkelpartij te winnen. (3-3) Alles hing dus af van de gemengd dubbels. Lorenzo/Puck wisten, na een mooie partij hun gemengd dubbel te winnen. (3-4) Swish 1 KAMPIOEN.

Op de club werden die maandag de kampioenen gehuldigd.

Alle spelers die op dat moment aan het trainen waren werden uitgenodigd om naar de kantine te gaan. De spelers van Team 1 en 2 kregen een toespraak van onze voorzitter Gavin, waarna ze een grote bos bloemen kregen.

Nogmaals GEFELLICITEERD.

Iedereen kreeg een drankje aangeboden en er waren warme en koude hapjes.

Komend seizoen spelen we 2e en 3e divisie. Geweldig!

Peter van Diepen.