Welkom bij BV Swish

Handicap-eet-dvd-toernooi

Wanneer:
18 december 2022 @ 15:00
2022-12-18T15:00:00+01:00
2022-12-18T15:15:00+01:00

Zoals jullie weten zijn er dit seizoen weer Grote Club Loten verkocht. Er zijn dit seizoen 94 loten verkocht. Hopelijk zetten komend seizoen méér spelers zich in voor deze actie, want we hebben het geld hard nodig voor o.a. het organiseren van toernooien en andere leuke dingen voor de club.

 

Met een deel van het geld werd dit toernooi bekostigd als dank voor jullie werk. Iedereen mocht gratis meedoen met dit toernooi.

 

Het toernooi werd op 18 december gehouden. Er deden 22 kinderen mee. Iedereen die was gekomen had er reuze zin in. Menig ouder bleef even kijken. Het was heerlijk druk. Gelukkig is de samenwerking met de halbeheerders/verhuurders van Sportcentrum Trias zeer goed, waardoor het toernooi kan doorgaan zoals we min of meer gewend zijn. TOP! Normaal is dit toernooi van 16:00 tot 22:00, maar omdat er heel veel jongere spelers meededen hebben we het toernooi nu tot 20:30 laten duren.

 

Er waren allerlei handicaps bedacht.

Namelijk:        Verrassington Met de niet speelarm spelen.

Ballonington   Ballon aan racket gebonden.

Tenniston        Foamballetje met stuiter. (Soort tennis spelen)

Pantyton.        Panty over racketblad.

Lappington     Laken over het net.

 

Ik had de grotere kinderen ook samen met de kleinere laten spelen, dit werd erg leuk gevonden. Zo krijgen we een goede saamhorigheid binnen onze club. Iedereen van groot tot klein vermaakte zich dan ook super. Tijdens de pauze kreeg iedereen drinken en konden ze een snoepje pakken. Peter stond op baan 4, die nu dienst deed als kantine, met banken en een mooie gevulde tafel.

 

Na het toernooi gingen we patat met kaassouflé, frikandel of kroket eten in de kantine van het Sportcentrum Trias. Hier werd erg van genoten. De halbeheerder Ton had vakwerk afgeleverd. Menig fles fris, limonade of Capri Sone werd uitgeschonken. Men had dus aardig moeten zweten tijdens het toernooi.

 

Na het eten werden de GROTE CLUB ACTIE PRIJZEN uitgereikt.

 

De RACKETS waren verdiend door:

Ishani en Amisha met ieder 22 verkochte loten

 

Als je 35 of meer loten had verkocht kreeg je een geldprijs van 12 euro.

Niemand

 

Swish wil jullie bedanken voor de grote inzet die jullie hebben getoond door zoveel loten te verkopen. We hopen dat jullie inzet komend seizoen door de anderen spelers wordt overgenomen, zodat we in totaal veel meer loten gaan verkopen. BEDANKT!!!!

 

Ook werd de prijsuitreiking van het toernooi gehouden.

 

Eerste              Benjamin met 98 punten

Eerste              Dave met 98 punten

Derde              Ishani met 95 punten

Troetelprijs     Lianne met 68 punten

 

Na de prijsuitreiking zouden we een film gaan kijken, echter de finale van het wk voetbal werd uitgezonden. De kinderen vonden dit super leuk.

Na deze finale gingen we zaalvoetballen. We hadden een kleinere zaal hiervoor gehuurd.

Peter had 4 teams gemaakt die onder leiding van Jim tegen elkaar gingen spelen. Jim was tevens de scheidsrechter. Na 3 wedstrijden werd er een korte pauze ingelast om even wat te drinken. Iedereen vermaakte zich opperbest en zo werd het een hele gezellige avond.

 

Kampioen werd Team B (Dante, Benjamin, Marieke en Quinty)

 

Na de prijsuitreiking (klokslag 20:30 uur) was dit festijn voorbij.

 

Iedereen die heeft meegeholpen aan dit toernooi.  BEDANKT.

 

Peter van Diepen