Welkom bij BV Swish

Laatste toernooi

Wanneer:
21 april 2024 hele dag
2024-04-21T00:00:00+02:00
2024-04-22T00:00:00+02:00

Ook dit seizoen hebben we het laatste toernooi in Sportcentrum Trias weer gehouden. Ik heb dit toch altijd leuke festijn georganiseerd. Er deden in totaal 26 kinderen van jong tot oud (5 tot 19 jaar) mee. We begonnen met een meerkamp, daarna zaalvoetbal en als toetje lekker eten. Ik had hulp van 7 enthousiaste begeleiders die zonder enige moeite bereid waren, om deze middag, samen met mij, voor de jeugd van Swish tot een succes te maken. Er waren 8 verschillende spelletjes die de kinderen vol overgave en vooral met veel strijd en plezier gingen spelen. Ik had in de teams kinderen van alle leeftijden ingedeeld, waarvan één de teamleider werd. Het geheel duurde van 15.00 tot 18.30 uur. Helaas was Zhengrong ziek, maar verder kwam iedereen weer mooi op tijd en konden we snel beginnen.

 

De middag verliep als volgt:

 

Ik begon met het bespreken van de spelletjes en de teams, hierna kon de meerkamp beginnen. Na 4 rondes werd er een pauze gehouden, waarin de kinderen drinken en wat snoepjes kregen. Ze zaten gezellig op de banken met elkaar te praten. Vol enthousiasme werden de laatste 4 rondes gespeeld. Er volgde weer een pauze met drinken en snoep. Als klap op de vuurpijl werd er na deze pauze een zaalvoetbaltoernooi gehouden in de kleine zaal, dat was best nog wel vermoeiend na al die spelletjes, maar er werd met veel inzet door de kinderen gespeeld. Ieder team speelde drie keer. Na het zaalvoetballen gingen we naar de kantine waar het eten door de halbeheerder Ton van Sportcentrum Trias al was klaargemaakt. Er kon lekker worden gesmuld van de patat met kroket, frikandel of kaassoufflé. De sfeer zat er weer goed in. Het was jammer dat de tijd zo snel voorbij vloog.

 

Er volgde nog een prijsuitreiking.

 

KAMPIOEN: Team A: Youri, Jaymie, Jessie, Bram, Reyzo en Noah.

 

Troetelprijs: Team C: Daphne, Tessa, Amisha, Roos, Hailey en Lotte.

 

Na de prijsuitreiking werden onze hulptrainer Jim en de Jeugdcommissieleden Wandana, Roy en Peter bedankt via een woordje van mij en een plantje namens de JC, omdat deze mensen zich weer een heel seizoen hebben ingezet voor de jeugd van Swish.

 

We kunnen weer terugkijken op een bijzonder geslaagde middag.

 

IEDEREEN DIE ZICH HEEFT INGEZET OM DIT TOERNOOI TOT EEN SUCCES TE MAKEN. BEDANKT!!!

 

Peter van Diepen