Welkom bij BV Swish

Ouder/Kind toernooi

KIND – OUDER TOERNOOI 2015-2016

Dit toernooi werd gehouden op zaterdagmiddag 6 februari. Er deden 16 koppels mee. Iedereen kwam mooi op tijd en enkele koppels kwamen zelfs heel erg vroeg. Ze hadden er allemaal reuze zin in. Gerda, onze vaste kantinebezetting was ook weer van de partij. Tijdens de pauze kreeg iedereen drinken met wat lekkers aangeboden door de JC (Jeugdcommissie) In de kantine hing een gezellige sfeer met hier en daar toch al wat vermoeide rode hoofden. Er kwamen heel veel toeschouwers, dat verhoogde de prestaties en de sfeer.

Wie het meest zenuwachtig was laten we maar in het midden. Het was voor menig ouder wennen om de shuttle daar te slaan waar ze hem wilden hebben. Ik hoorde af en toe de ouders zeggen dat het veld wel heel erg groot is. Er werd zeer enthousiast gestreden voor elk punt. Menig zweetdruppeltje viel op de grond. Enkele ouders doken zelfs in hun enthousiasme naar de shuttle of raakten het racket van hun kind. Een geweldig gezicht. Ook het tellen van de wedstrijden leverde geen enkel probleem op. Iedereen, ook de nieuwe kinderen en ouders, werd aan het tellen gezet en ze vonden het nog leuk ook. Top! Ik heb de koppels zoveel mogelijk naar sterkte proberen in te delen. De meeste wedstrijden gingen gelijk op, dat was leuk en spannend om naar te kijken. De poules waren zo groot mogelijk gemaakt, zodat ze 5 of 6 keer een wedstrijd mochten spelen.

Het resultaat:

Klasse A: KAMPIOEN Riya/Siva TWEEDE Ramon/Remco

Klasse B: KAMPIOEN Selina/Opa John TWEEDE Kian/Marcel

Klasse C: KAMPIOEN Roos/Marc TWEEDE Demi/Eric

De aanmoedigingsprijzen gingen naar:

Klasse A: Danny/Eric

Klasse B: Rody/Remon

Klasse C: Joas/Minola

Het werd een bijzonder gezellige middag. Er zijn weer heel wat nieuwe enthousiaste ouders bij onze club gekomen. Enkele jeugdspelers en ook volwassenen hebben zelfs te kennen gegeven om ook te komen spelen bij Swish. Ik denk dat dit toernooi zeker weer voor herhaling vatbaar is.

Iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi tot een succes te maken. BEDANKT.

Peter van Diepen

6 feb (3) De prijswinnaars

6 feb (1)

6 feb (2)