Welkom bij BV Swish

Gaasperdam jeugdtoernooi inschrijving

De inschrijving voor het 20e BadmintonGear.nl BV Gaasperdam Jeugdtoernooi is geopend. Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 14 mei in Sporthal Gaasperdam te Amsterdam Zuidoost. Dit toernooi is vooral bedoeld voor de beginnende jeugd. De poules zullen niet alleen ingedeeld worden op leeftijd, maar ook op speelsterkte. Hierdoor blijft het toernooi voor iedereen leuk en gezellig.
 

Er kan gespeeld worden in de volgende onderdelen: Jongens Enkel (JE), Meisjes Enkel (ME), Jongens Dubbel (JD), Meisjes Dubbel (MD) en Ouder/Kind (OK). De inschrijfkosten zijn 7,50 euro per speler per onderdeel. Jeugdspelers, spelend in de seniorencompetitie, zijn uitgesloten van deelname. Competitiespelers en recreanten zijn dus ook van harte welkom om mee te doen aan het jeugdtoernooi met zijn/haar kind, neefje/nichtje, buurjongen/buurmeisje. Inschrijven kan via https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=E7E4120A-F7F1-4A6D-AC00-EB7E8A712FDD of door een email te sturen naar jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl. Via de link kun je ook het toernooireglement vinden.

LET OP! De inschrijving sluit op 1 mei.

Graag verwelkomen wij je, namens de toernooileiding, op zondag 14 mei bij badmintonvereniging Gaasperdam! Vergeet niet om deze datum in jouw agenda te zetten!

Iliaz Asruf
Toernooileiding 20e BadmintonGear.nl BV Gaasperdam Jeugdtoernooi
jeugdtoernooi@bvgaasperdam.nl