Welkom bij BV Swish

HANDICAP – EET – DVD – TOERNOOI 2017-2018

Zoals jullie weten zijn er dit seizoen weer Grote Club Loten verkocht. Er zijn dit seizoen 160 loten verkocht. Hopelijk zetten komend seizoen méér spelers zich in voor deze actie, want we hebben het geld hard nodig voor o.a. het organiseren van toernooien en andere leuke dingen voor de club.

Met een deel van het geld werd dit toernooi bekostigd als dank voor jullie werk. Iedereen mocht gratis meedoen met dit toernooi, echter de jeugdleden die helemaal geen loten hadden verkocht moesten 5 euro betalen (mits ze een voor-inschrijvingskaart hadden gehad).

Het toernooi werd op 9 december gehouden. Er deden 26 kinderen mee. Iedereen die was gekomen had er reuze zin in. Menig ouder bleef even kijken. Het was heerlijk druk. Gelukkig is de samenwerking met de halbeheerders/verhuurders van Sportcentrum Trias zeer goed, waardoor het toernooi kon doorgaan zoals we min of meer gewend waren. TOP!

Er waren allerlei handicaps bedacht.

Namelijk: Baalington Met de niet speelarm spelen.

Ballonington Ballon aan racket gebonden.

Tenniston Foamballetje met stuiter. (Soort tennis spelen)

Pantyton. Panty over racketblad.

Verrassington Laken over het net.

Ik had de grotere kinderen ook samen met de kleinere laten spelen, dit werd erg leuk gevonden. Zo krijgen we een goede saamhorigheid binnen onze club. Iedereen van groot tot klein vermaakte zich dan ook super. Tijdens de pauze werden de dropjes van de GCA uitgedeeld door Luuk. Verder kreeg iedereen drinken en konden ze een snoepje pakken. Gerda was, op haar eigen verzoek, ook weer van de partij en stond vrolijk op baan 4 die nu dienst deed als kantine met banken en een mooie gevulde tafel.

Tijdens het eten werden de GROTE CLUB ACTIE PRIJZEN uitgereikt.

De RACKETS waren verdiend door:

Madelief van Berkel met 25 verkochte loten en Danny den Os met 27 verkochte loten.

Als je 35 of meer loten had verkocht kreeg je een geldprijs van 12 euro.

Niemand

De verrassingsprijs ging naar Fleur v.d. Hulst (Ook 12 euro)

Swish wil jullie bedanken voor de grote inzet die jullie hebben getoond door zoveel loten te verkopen. We hopen dat jullie inzet komend seizoen door anderen worden overgenomen, zodat we in totaal veel meer loten gaan verkopen. BEDANKT!!!!

Na het toernooi gingen we patat met kaassouflé, frikandel of kroket eten in de kantine van het Sportcentrum Trias. Hier werd erg van genoten. De halbeheerders hadden vakwerk afgeleverd. Menig fles fris werd uitgeschonken. Men had dus aardig moeten zweten tijdens het toernooi.

Na het eten werd de prijsuitreiking gehouden.

Klasse A: Eerste Mees Tweede Joany Troetelprijs Fleur

Klasse B: Eerste Roos Tweede Robin Troetelprijs Bram

Klasse C: Eerste Dipali Tweede Pepijn Troetelprijs Fieke

Na de prijsuitreiking gingen we de DVD ”Kapitein onderbroek” bekijken ook in de kantine van Sportcentrum Trias. Ondanks dat de DVD wat tegenviel bleven de meeste kinderen de DVD afkijken. Na deze dvd gingen we zaalvoetballen. We hadden een kleinere zaal hiervoor gehuurd.

Peter had 4 teams gemaakt die onder leiding van Luuk tegen elkaar gingen spelen. Jim en Luuk waren scheidsrechters. Na 4 wedstrijden werd er een korte pauze ingelast om even wat te drinken. Iedereen

vermaakte zich opperbest en zo werd het een hele gezellige avond. Kampioen werd Team A (Danny, Joany, Jinte en Dipali) Tweede Team C (Junior, Dave, Finn en Emma) Na de prijsuitreiking (klokslag 22.00 uur) was dit festijn voorbij.

Iedereen die heeft meegeholpen aan dit toernooi. BEDANKT.

Peter van Diepen