Welkom bij BV Swish

KIND-OUDER TOERNOOI

Dit toernooi werd gehouden op zaterdagmiddag 10 februari. Er deden 20 koppels mee. Bijna iedereen kwam mooi op tijd en enkele koppels kwamen zelfs heel erg vroeg. Ze hadden er allemaal reuze zin in. Helaas kon door de griepgolf er 3 koppels niet meedoen, maar gelukkig was Neela weer bereidt om samen met Elin (die gewoon alleen maar kwam kijken) aan het toernooi mee te doen, hierdoor bleef de poule toch groot, zodat ze veel konden spelen. Gerda, onze vaste kantinebezetting was ook weer van de partij. Tijdens de pauze kreeg iedereen drinken met wat lekkers aangeboden door de JC (Jeugdcommissie) We hadden baan 4 weer ingericht met wat banken, zodat iedereen kon zitten onder het genot van wat drinken. Er hing een gezellige sfeer met hier en daar toch al wat vermoeide rode hoofden. Er kwamen heel veel toeschouwers, dat verhoogde de prestaties en de sfeer.

Wie het meest zenuwachtig was laten we maar in het midden. Het was voor menig ouder wennen om de shuttle daar te slaan waar ze hem wilden hebben. Ik hoorde af en toe de ouders zeggen dat het veld wel heel erg groot is. Er werd zeer enthousiast gestreden voor elk punt. Menig zweetdruppeltje viel op de grond. Enkele ouders doken zelfs in hun enthousiasme naar de shuttle of raakten het racket van hun kind. Een geweldig gezicht. Ook het tellen van de wedstrijden leverde geen enkel probleem op. Iedereen, ook de nieuwe kinderen en ouders, werd aan het tellen gezet en ze vonden het nog leuk ook. Top! Ik heb de koppels zoveel mogelijk naar sterkte proberen in te delen. De meeste wedstrijden gingen gelijk op, dat was leuk en spannend om naar te kijken. De poules waren zo groot mogelijk gemaakt, zodat ze 4 of 5 keer een wedstrijd mochten spelen.

Het resultaat:

Klasse A: KAMPIOEN Riya/Siva                      TWEEDE Dannny/Martin
Klasse B: KAMPIOEN Bram/Eelco                   TWEEDE Kian/Marion
Klasse C: KAMPIOEN Annemarie/Dave           TWEEDE Dipali/Ganga

De aanmoedigingsprijzen gingen naar:
Klasse A: Emma/Petra
Klasse B: Pepijn/Gerrit
Klasse C: Fieke/Nico

Het werd een bijzonder gezellige middag. Er zijn weer heel wat nieuwe enthousiaste ouders bij onze club gekomen. Enkele jeugdspelers en ook volwassenen hebben zelfs te kennen gegeven om ook te komen spelen bij Swish. Ik denk dat dit toernooi zeker weer voor herhaling vatbaar is.

Iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi tot een succes te maken. BEDANKT.

Groetjes,
Peter van Diepen
10 feb. (1) Kind-oudertoernooi

10 feb. (4)

10 feb. (3) Pauze

10 feb. (2)

10 feb. (5) Winnaars