Welkom bij BV Swish

Clubkampioenschappen 2018 ENKEL

Op zondag 11 maart werden de clubkampioenschappen Enkel gehouden.

Dit jaar deden 20 jeugdleden hieraan mee.

Nieuw was dat ook de senioren clubkampioenschappen tegelijk werden gehouden. Er werden in totaal 59 wedstrijden gespeeld. Het toernooi begon om 10:00 uur. Om ongeveer 15:30 waren alle wedstrijden gespeeld en de prijsuitreiking gehouden. Ik had mijn geluidsinstallatie weer van zolder gehaald, zodat we de deelnemers snel naar de juiste baan en wedstrijd konden sturen.

HOE VERLIEP HET TOERNOOI

Tjonge jonge wat hebben we weer een mooie wedstrijden gezien bij de jeugd en senioren. De spanning droop af van de gezichten van de spelers, maar zeker ook van de toeschouwers. Alle leeftijden deden mee. Ook veel van onze nieuwe jeugdleden hadden zich ingeschreven. Toppie! We hadden de spelers naar sterkte en een beetje naar leeftijd ingedeeld. Hierdoor werden er veel spannende wedstrijden gespeeld, die regelmatig drie games nodig had om een winnaar te krijgen. We hadden dit keer vrij grote finalepoules, dus konden ze lekker veel spelen. Er kwamen weer veel ouders en familieleden kijken hoe er vol overgave werd gespeeld. Geweldig!!! Er waren bij de senioren helaas slechts 2 dames ingeschreven. Kelly en Riya werden bij de heren B toegevoegd. Ze maakten het de heren erg lastig. Hopelijk zijn er volgend seizoen meer dames die mee gaan doen.

HET RESULTAAT

Meisjes A: KAMPIOEN: Jinte Tweede: Fleur v.d. Hulst
Jongens A: KAMPIOEN: Danny Tweede: Kian
Meisjes B: KAMPIOEN: Robin Tweede: Finn
Meisjes C: KAMPIOEN: Dipali Tweede: Nomi
Heren A: KAMPIOEN: Sander Tweede: Bat
Heren/Dames B: KAMPIOEN: Rolf Tweede: Frank

De finalisten kregen allemaal een mooie beker. De aanmoedigingsprijs ging naar Fieke.

NAMENS DE JC GEFELICITEERD!

Alle 20 jeugddeelnemers kregen als aandenken aan deze clubkampioenschappen een medaille. Er zijn weer een aantal mensen geweest die mij en de JC hebben ondersteund met werkzaamheden op de toernooidag. Aan tellers hadden we zeker geen gebrek en Joost hielp top bij de wedstrijdtafel.

IEDEREEN BEDANKT VOOR ALLE HULP.

Peter van Diepen

11 maart (1) Clubkamp.schap 2018

11 maart (2) Prijsuitreiking

11 maart (3)

11 maart (4)

11 maart (5)