Welkom bij BV Swish

Zaalhuur, competitiegegevens en meer

Beste clubgenoten,

Informatie over het nieuwe seizoen blijft binnendruppelen. Vooral de informatie over de zaalhuur en speeldagen werd nog erg gemist. Peter heeft om de dag gebeld met de gemeente en eindelijk zijn er dan antwoorden.

Zaalhuur en speeltijden

In dit bestand kun je alle informatie over de zaalhuur vinden, ook te vinden bij het kopje Halschema. Deze info gaat natuurlijk gepaard met een update over de trainingstijden van de jeugd in het weekend en de speeltijden van de competitieteams. Let goed op! Er zijn veel verschillende begintijden ingeroosterd, dus als je niet zeker weet wanneer je aanwezig moet zijn, controleer het dan zeker even!

Alle informatie voor de competitie van de jeugd is hierrrrrrr te vinden. Je hoeft alleen maar het juiste team aan te klikken. Hetzelfde geldt voor de senioren via deze link. Een samenvatting over de variërende speeltijden is te vinden door te klikken op Competitie.

Jeugdtoernooien en verjaardagen

De Jeugdactiviteiten zijn bekend. Hier vind je belangrijke toernooien, clubtoernooien en ook de junior-master evenementen. Ook de Verjaardagslijst is ververst en zal elke maand nieuwe jarigen bevatten.

Namens Swish,

Peter van Diepen en Lex de Dreu