Welkom bij BV Swish

GCA en Vriendentoernooi

Beste clubgenoten,

Hierbij een paar updates over jeugd-activiteiten!

Grote clubactie

Vanaf 15 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Zoals elk jaar is het natuurlijk de bedoeling dat onze jeugdleden zoveel mogelijk loten verkopen. Natuurlijk zijn de vaders en moeders, opa’s en oma’s altijd goed voor een aantal loten. De echte harde werkers gaan zelfs de deuren van de buren langs! Mocht je alle jonge verkopers mislopen, dan zijn de loten ook bij Peter te koop.

Vriendentoernooi

Het eerste jeugdtoernooi van het seizoen wordt gehouden op zaterdag 29 september! Het toernooi begint om 15.00 uur en zal tot ongeveer 17.30 uur duren. Het is de bedoeling dat iedere jonge Swisher zich inschrijft met een vriend of vriendin die niet op badminton zit. Een neefje, nichtje, of buurjongen mag natuurlijk ook. Alle verdere gegevens vind je op het gele inschrijfformulier die je kunt vinden in de sporthal bij Peter.

Peter van Diepen