Welkom bij BV Swish

Handicap-eet-dvd-toernooi!

8-12-2018
Zoals jullie weten zijn er dit seizoen weer Grote Club Loten verkocht. Er zijn dit seizoen 168 loten verkocht. Hopelijk zetten komend seizoen zich nóg meer spelers in voor deze actie! 

Met een deel van het geld werd dit toernooi bekostigd als dank voor jullie werk. Er deden 24 kinderen mee. Iedereen die was gekomen had er reuze zin in en menig ouder bleef even kijken. Het was heerlijk druk. Gelukkig is de samenwerking met de halbeheerders van Sportcentrum Trias zeer goed, waardoor het toernooi kan doorgaan zoals we min of meer gewend zijn.

Er waren allerlei handicaps bedacht:

Baalington        Met de verkeerde arm spelen

Ballonington     Een ballon wordt aan het racket gebonden

Tenniston          Spelen met een foamballetje

Pantyton.          Een panty over het racketblad.

Verrassington   Laken over het net.

Ik had de grotere kinderen ook samen met de kleinere laten spelen, dat vindt iedereen altijd leuk. Zo krijgen we een goede saamhorigheid binnen onze club en iedereen van groot tot klein vermaakte zich dan ook super. Tijdens de pauze werden de dropjes van de GCA uitgedeeld door Luuk. Verder kreeg iedereen drinken en konden ze een snoepje pakken. Petra stond op baan 4, die nu dienst deed als kantine, met banken en een mooie gevulde tafel.

Tijdens het eten werden de GROTE CLUB ACTIE PRIJZEN uitgereikt.

De RACKETS waren verdiend door:

Dipali met 35 verkochte loten en Robin met 14 verkochte loten.

De verrassingsprijs ging naar Jinte  (12 euro)

Swish wil jullie bedanken voor de grote inzet die jullie hebben getoond door zoveel loten te verkopen. We hopen dat jullie inzet komend seizoen door anderen worden overgenomen, zodat we in totaal veel meer loten gaan verkopen. BEDANKT!!!!

Na het toernooi gingen we patat met kaassouflé, frikandel of kroket eten in de kantine van het Sportcentrum Trias. Hier werd erg van genoten. De halbeheerders hadden vakwerk afgeleverd. Menig fles fris, limonade of Wicky werd uitgeschonken.

Na het eten werd de prijsuitreiking gehouden.

                       Eerste            Tweede       Aanmoedigingsprijs

Klasse A:       Emma            Bryan           Fleur

Klasse B:       Luuk               Jinte            Robin

Klasse C:       Dipali             Fieke            Saar

Na de prijsuitreiking gingen we de film ”Incredibles 2” bekijken. Enkele kinderen vonden de film niet zo leuk, en gingen dus spelletjes doen. Na deze dvd gingen we zaalvoetballen. We hadden een kleinere zaal hiervoor gehuurd.

Ik had 4 teams gemaakt die onder leiding van Jim en Luuk tegen elkaar gingen spelen. Na 4 wedstrijden werd er een korte pauze ingelast om even wat te drinken. Iedereen vermaakte zich opperbest en zo werd het een hele gezellige avond.

Kampioen werd Team C (Dave, Ryan en Roos)

Na de prijsuitreiking (klokslag 22.00 uur) was dit festijn voorbij.

Iedereen die heeft meegeholpen aan dit toernooi.  BEDANKT.

Peter van Diepen