Welkom bij BV Swish

Sponsorkliks

Beste leden,

De eerste sponsorregeling is een feit. Door een samenwerking met Sponsorkliks, kunnen alle leden nu heel gemakkelijk extra inkomsten voor de club genereren. Het werkt als volgt:

Op de website staat aan de rechterkant (onderaan voor mobiel) het logo van Sponsorkliks.

Klik op het logo, en je komt uit op de Sponsorklikpagina van Swish.

Tenslotte kies je de webwinkel uit waar je wil shoppen, en dan ben je al klaar: alle producten die je bestelt van de betreffende webwinkel, leveren een commissie op voor Swish. Uiteraard worden de producten er niet duurder van.

Het aanbod van Sponsorkliks is gigantisch. Denk aan bol.com, Coolblue, Wehkamp, Mediamarkt, Thuisbezorgd, maar ook reiswebsites, zoals booking.com en Expedia. Met slechts drie kliks extra, help je dus de club. Daarom moedigen wij iedereen aan om hier gebruik van te maken.

TIPS

Als je nou echt vaak op bijvoorbeeld bol.com shopt, kun je de juiste link ook opslaan. Ga via de sponsorklikwebsite naar bol.com, en stel een bladwijzer in (het sterretje in de adresbalk in Chrome). De juiste link staat dan in je bladwijzerbalk.

Voor de moderne rakkers onder ons die het liefst bestellen via de telefoon, bestaat er ook de Sponsorkliks app. Download deze  hier voor Android en hier voor Apple. Je zult nog wel even de pagina van Swish moeten opzoeken, maar daarna werkt alles hetzelfde. Je wordt alsnog doorverwezen naar de mobiele websites, maar dit is toch sneller dan naar de onderkant van de Swish-website scrollen.

Vragen? Mail naar redactieswish@gmail.com

Groeten,

Het bestuur

De sponsorcommissie