Welkom bij BV Swish

Vijfde nieuws seizoen 2019-2020

SINTERKLAAS IS WEER IN ONS LAND
Bij onze club worden maandag 2 december en zaterdag 7 december zakjes pepernoten uitgedeeld.

LET OP!
Donderdag 5 december zijn wij gesloten in verband met Sinterklaas!

HANDICAP-EET-DVD-TOERNOOI
Zaterdag 7 december wordt dit feestelijke toernooi gehouden als dank voor jullie inzet tijdens de Grote Club Actie. Er zijn weer allerlei leuke handicaps bedacht. Het toernooi begint om 16:15 uur. (Aanwezig om 16:00 uur) Na het toernooi gaan we patat met frikandel, kroket of kaassoufflé eten. Hierna worden de GCA-prijzen uitgedeeld, de DVD wordt vertoond en als afsluiting gaan we nog allerlei spelletjes doen. Dit alles duurt tot 22:00 uur. Alle verdere gegevens staan op het gele inschrijfformulier dat je kunt vinden in de sporthal bij Peter.