Welkom bij BV Swish

Teamindeling seizoen 2020-2021

DE  COMPETITIETEAMS 2020-2021 (voorlopige  indeling)

De teamindeling heeft ook dit seizoen weer de nodige hoofdbrekens gekost. Peter en Huug hebben met alle competitiespelers een inventariserend gesprek gehouden over o.a. het verloop van de competitie, de trainingen en eventuele wensen voor komend seizoen. We hebben zoveel mogelijk rekening proberen te houden met het niveau en de persoonlijke wensen. Ook hebben we gekeken naar de persoonlijke resultaten. Als gebruikelijk is ook nu weer een enkele speler in een ander team geplaatst dan was aangevraagd, omdat we ook rekening hebben gehouden met inval mogelijkheden ”naar boven” als dat noodzakelijk mocht worden door onverhoopte blessures. Deze spelers hebben al een extra gesprek gehad. De jeugdteams zijn weer door de JC in samenwerking met de TC ingedeeld.

Bij de jeugd is gelukkig nog steeds een mix team mogelijk bestaande uit minimaal 2 jongens en 2 meisjes en er is een gemengd team mogelijk bestaande uit minimaal 3 spelers (jongens en/of meisjes). Jeugdteams met 3 spelers spelen per competitieronde 6 i.p.v. 8 wedstrijden. Nieuw is dat een gemengd team helaas moet spelen met nylon en niet met veer.

Als er geen volwassene in een team speelt, wordt er vanuit de TC/JC een begeleider aangesteld. Onze talentvolle jeugd gaat weer in de seniorencompetitie meedraaien. Aangezien we in de jeugd de toekomst van Swish zien, zijn we van plan om de jeugd regelmatig in een hoger team in te laten vallen om te wennen aan dit hogere niveau.

De trainingsgroepen stellen we dit jaar samen nadat we exacte dagen en tijden vernemen van de verhuurder (van het Trias). We denken dat we dit vlak voor de zomervakantie afgerond hebben. Dan informeren we zo snel als mogelijk iedereen via de site en een aankondiging in de mail. Dit is natuurlijk ook afhankelijk hoe de Corona zich ontwikkeld.

Swish   1                       Lorenzo Wedage en Rik de Dreu,

Derde divisie veer        Puck Minnebo, Roos Minnebo en Marit Brouwer.

Swish   2                       Bas de Dreu, Lex de Dreu en Patrick Beilsmit,

Vierde divisie veer       Kelly de Leeuw en Judith Brouwer.

Swish   3                       Niels de Hoop, Robert Berkeley en Peter Ineke,

Vijfde divisie veer        Nanda Nieland, Sophie Esser en Heleen Esser.

Swish   4                       Frank Aalberts, Luuk van Vliet en Danny den Os,

Vijfde divisie veer        Menna van der Voort en Stéphanie Palmboom.

Swish   5                       Huug de Dreu, Henk Weerstand en Barry Oostinga,

Zesde divisie veer         Irene Nijdam en Lieke Schoenmaker.

Swish   6                       Tenniel Evans, Oliver Muller, Ryan Tilleman, Roy Nanhoe,

Heren 2 divisie veer     Tim Sinkeldam, Stefan Bruil en Bryan van Dijk.

Swish  J1 Mix              Kian Niemeijer en Junio Wong,

U19 veer                       Fleur v.d. Hulst en Jinte Nootebos.

Swish  J2 gemengd      Cincilia Wong, Annemarie Lens en Pepijn Gelderman.

U15 nylon                    

Alle andere leden staan reserve en kunnen af en toe gevraagd worden om in te vallen.

Heb je toch nog een eventuele wens of op- of aanmerking, kom dan op maandag 22 juni langs, door de Corona wordt dit gesprek gehouden bij Huug op de Fortuinlaan 68 (Buiten onder de overkapping.) Eerst wél even melden dat je komt, zodat wij een tijd kunnen doorgeven.

Peter van Diepen, Huug de Dreu en Bas de Dreu.