Welkom bij BV Swish

Vijfde nieuws seizoen 2020-2021

HERINDELING VAN DE TRAININGSGROEPEN N.A.V. DE CORONA-MAATREGELEN.

De nieuwe trainingsgroepen die maandag 16 november ingaan zijn weer te vinden bij algemene info, senioren,  jeugd of klik hier.

SINTERKLAAS IS WEER IN ONS LAND

Bij onze club worden zondag 29 november, maandag 30 november en donderdag 3 december zakjes pepernoten uitgedeeld.

LET OP!

Zaterdag 5 december zijn wij gesloten in verband met Sinterklaas!

HANDICAP-EET-DVD-TOERNOOI

We hopen dat we dit toernooi door kunnen laten gaan. We wachten even de komende Corona-maatregelen af en gaan daarna in overleg met sportbedrijf Zaanstad. Hou er in ieder geval rekening mee in je agenda dat het misschien gewoon door kan gaan. Vandaar toch de tekst hieronder.

Zaterdag 19 december wordt dit feestelijke toernooi gehouden als dank voor jullie inzet tijdens de Grote Club Actie. Er zijn weer allerlei leuke handicaps bedacht. Het toernooi begint om 16:15 uur. (Aanwezig om 16:00 uur) Na het toernooi gaan we patat met frikandel, kroket of kaassoufflé eten. Hierna worden de GCA-prijzen uitgedeeld, de DVD wordt vertoond en als afsluiting gaan we nog allerlei spelletjes doen. Dit alles duurt tot 22:00 uur. Alle verdere gegevens staan op het gele inschrijfformulier dat je kunt vinden in de sporthal bij Peter.