Welkom bij BV Swish

Eerste nieuws seizoen 2021-2022

DE  COMPETITIETEAMS 2021-2022 (voorlopige  indeling)

De teamindeling heeft ook dit seizoen weer de nodige hoofdbrekens gekost. Peter en Huug hebben met alle competitiespelers een inventariserend telefonisch gesprek gehouden over o.a. het verloop van de competitie, de trainingen en eventuele wensen voor komend seizoen. We hebben zoveel mogelijk rekening proberen te houden met het niveau en de persoonlijke wensen. Ook hebben we gekeken naar de persoonlijke resultaten. Als gebruikelijk is ook nu weer een enkele speler in een ander team geplaatst dan was aangevraagd, omdat we ook rekening hebben gehouden met inval mogelijkheden ”naar boven” als dat noodzakelijk mocht worden door onverhoopte blessures. De jeugdteams zijn weer door de JC in samenwerking met de TC ingedeeld.

Bij de jeugd zijn er twee gemengde teams mogelijk bestaande uit minimaal 3 spelers (jongens en/of meisjes). Jeugdteams met 3 spelers spelen per competitieronde 6 i.p.v. 8 wedstrijden.

Als er geen volwassene in een team speelt, wordt er vanuit de TC/JC een begeleider aangesteld. Onze talentvolle jeugd gaat weer in de seniorencompetitie meedraaien. Aangezien we in de jeugd de toekomst van Swish zien, zijn we van plan om de jeugd regelmatig in een hoger team in te laten vallen om te wennen aan dit hogere niveau.

De trainingsgroepen stellen we dit jaar samen nadat we exacte dagen en tijden vernemen van de verhuurder (van het Trias). We denken dat we dit vlak voor de zomervakantie afgerond hebben. Dan informeren we zo snel als mogelijk iedereen via de site en een aankondiging in de mail. Dit is natuurlijk ook afhankelijk hoe corona zich ontwikkelt.

Swish   1                       Lorenzo Wedage en Rik de Dreu,

Derde divisie veer        Puck Minnebo en Roos Minnebo.

Swish   2                       Lex de Dreu, Luuk van Vliet en Patrick Beilsmit,

Vierde divisie veer       Marit Brouwer en Judith Brouwer.

Swish   3                       Niels de Hoop, Robert Berkeley en Danny den Oss,

Vijfde divisie veer        Nanda Nieland, Heleen Esser en Menna van der Voort.

Swish   Heren 1           Peter Ineke, Frank Aalberts, Tenniel Evan,

Vijfde divisie veer        Barry Oostinga, Henk Weerstand en Huug de Dreu.

Swish   Heren 2           Oliver Muller, Ryan Tilleman, Junio Wong,

Zesde divisie veer         Tim Sinkeldam, Jim Scholten en Stefan Bruil.

Swish  J1 gemengd      Fleur v.d. Hulst, Jinte Nootebos,

U19 veer                       Cincilia Wong en Joany Assuncao

Swish  J2 gemengd      Bram ten Wolde, Siem Meijns,

U15 Nylon                    Fieke Nootebos en Quan Stalenhoef

Alle andere leden staan reserve en kunnen af en toe gevraagd worden om in te vallen.

Heb je toch nog een eventuele wens of op- of aanmerking, kom dan op maandag 31 mei langs, door de Corona wordt dit gesprek gehouden bij Huug op de Fortuinlaan 68 (Buiten onder de overkapping.) Eerst wél even melden dat je komt, zodat wij een tijd kunnen doorgeven.

Peter van Diepen, Huug de Dreu en Bas de Dreu.