Welkom bij BV Swish

Coronacheck verplicht vanaf 6 november

De nieuwe richtlijn van de overheid vanaf 6 november betekent  dat ook bij Swish de QR-code moet worden getoond voor het bezoeken van de sporthal. Bij de competitie op zondag 7-11 was er controle bij entree van de hal door beveiligers namens het sportbedrijf.

Bij trainingen moeten we de controle van de QR-code zelf als club organiseren. Dat doen we vanaf maandag 8 november, op de volgende wijze:

Ben je 18 jaar of ouder, dan loop  je na binnenkomst direct door naar Peter of Jim en laat je je Corona QR-code zien. Peter en Jim gebruiken de QR-scanner-app en zien dat er je QR-code Groen wordt gemeld en ga je lekker sporten. Zij tekenen in de lijst je aanwezigheid + Groen geconstateerd aan. Deze check geldt voor iedereen, die  zich op of rond de speelvloer begeeft, dus ook voor ouders, bijvoorbeeld als ze helpen bij de training. Op andere plaatsen binnen het Trias kunnen halbeheerders naar je QR-code vragen.

Mocht je geen QR-code beschikbaar hebben, of mocht die niet groen aangeven, dan kan je niet deelnemen aan de training. Conform de richtlijnen wordt je gevraagd de speelvloer per direct te verlaten. 

We rekenen op ieders medewerking, want met ieders medewerking kunnen we actief blijven sporten.

7-11-2021

Namens de Technische Commissie,

Huug de Dreu