Welkom bij BV Swish

Vierde nieuws seizoen 2021-2022

CORONA NIEUWS

Gelukkig kunnen we weer lekker badmintonnen met nog slechts een paar coronamaatregelen.

Ook de gemiste competitie mag worden ingehaald. Hier zijn wij erg blij mee.

Dit heeft echter wél gevolgen voor het Kind-ouder toernooi, want op die dag spelen namelijk alsnog onze jeugdteams competitie. Het Kind-oudertoernooi wordt nu verplaatst naar zondag 13 maart van 15:00 tot 17:30. Ook de clubkampioenschappen enkel die gepland stonden op 6 maart kunnen door de vele competitiewedstrijden die dag geen doorgang vinden. Een alternatieve datum volgt nog later.

KIND–OUDERTOERNOOI

Dit toernooi zou worden gehouden op zondagmiddag 20 februari van 15:00 tot 17:30 uur en wordt verplaatst naar 13 maart (dezelfde tijden). Het is de bedoeling dat je je inschrijft met één van je ouders, dan kunnen ze ook meemaken, dat de badmintonsport leuk, maar intensief en moeilijk is. Mochten je ouders niet kunnen, dan is een andere volwassene, zoals een buurvrouw, buurman, oom, tante of een kennis ook goed. Geef wel even aan als ze goed kunnen badmintonnen. Heb je niemand om mee te spelen, neem dan contact op met Peter.

Het gele inschrijfformulier is nog steeds in de hal aanwezig.

NIEUWTJE

Vanaf donderdag 17 februari gaan Puck en Lorenzo om de week de tweede trainingsgroep op de donderdagavond overnemen van Peter.

LET OP

Op zondagmiddag 20 februari is er wél gewoon een (jeugd)training van 15:00 tot 16:30 uur

Op zondagmiddag 6 maart is er nu een (jeugd)training van 13:30 tot 15:00 uur.

We zijn gesloten op maandag 21 februari en donderdag 24 februari.

Peter van Diepen.