Welkom bij BV Swish

Pasen, clubkampioenschappen en Laatste toernooi – Nieuws #8 2022-2023

LET OP!!

De andere huurders van Sportcentrum Trias gaan binnenkort weer naar buiten. (Binnen-seizoen is voor hun dan weer voorbij) De trainingstijd van de donderdagavond zou op 30 maart veranderen naar de door ons gewenste tijden, maar omdat onze jeugdleden vrij jong zijn hebben we samen met de trainers van de senioren besloten de huidige tijden aan te houden.

SWISH IS GESLOTEN OP:

Zaterdag 8 april en maandag 10 april. Het is dan Pasen.

OG/SWISH CLUBQUIZ

Deze activiteit is weer een groot succes geworden met veel enthousiaste kinderen en ouders. Meer hierover met foto’s: Ga naar Jeugd, dan activiteiten, dan Clubquiz Jeugd of klik hier

ENKEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JEUGD 2023

Deze worden gehouden op zondag 26 maart vanaf 15:00 uur.

De juiste eindtijd volgt spoedig via WhatsApp en is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het gele inschrijfformulier is weer in de hal bij Peter te vinden en ik heb jullie en of jullie ouders een WhatsApp gestuurd.

ENKEL/DUBBEL KAMPIOENSCHAPPEN SENIOREN 2023

Deze worden gehouden op de trainingsavonden, net zoals vorig seizoen. Enkelspel op 27 maart en dubbel/mix op 3 april. We starten om 19:00 uur.

Het inschrijfformulier vind je hier

LAATSTE TOERNOOI  16 april 2023

Dit toernooi wordt gehouden op zondagmiddag van 15.00 tot 17.30 uur, daarna gaan we gezellig samen patat eten in de kantine tot ongeveer 18.15 uur. Er worden weer leuke spelletjes georganiseerd en uiteraard gaan we na de spelletjes weer lekker zaalvoetballen.

Het gele inschrijfformulier is zoals altijd te vinden in de sporthal.

WERKERSAVOND 16 april 2023

Na het jeugdtoernooi gaan we de werkersavond houden. Alle werkers worden daarvoor persoonlijk uitgenodigd.

NIEUWE LEDEN

We mogen weer 3 nieuwe leden verwelkomen.

Esmée, Ravenna en Thijn.

WELKOM BIJ ONZE MOOIE CLUB

Peter van Diepen