Welkom bij BV Swish

RJK 2015

 

REGIONALE JEUGD KAMPIOENSCHAPPEN 2015

Dit toernooi werd gehouden op 21 en 22 november in Almere. De spelers hadden weer veel zin om aan dit toch altijd zeer goed georganiseerde toernooi mee te doen. Er waren weer veel ouders aanwezig. Geweldig hoor zo’n aanhang. Er deed ook een jeugdspeler mee bij de senioren met een zeer mooi resultaat. Er deden zelfs weer enkele senioren van onze club deden mee. Hopelijk worden het er volgende keer nog meer.

We zijn met de volgende spelers naar dit toernooi gegaan:
Onder 9: Ivar.
Onder 11: Floor en Riya.
Onder 13: Tim en Corné.
Senioren 6: Tenniel en Peter Ineke.
Senioren 4: Puck

HOE VERLIEP HET TOERNOOI

Het toernooi werd weer in de Topsporthal in Almere gehouden. Er waren 18 banen. De organisatie liet de spelers telkens snel naar de banen gaan. Hierdoor liep het toernooi mooi op tijd. De verliezers moesten tellen, waardoor het allemaal erg overzichtelijk was. Menig zweetdruppel werd vergoten en veel flesjes drinken werden leeggedronken. De spelers moesten er weer lekker stevig tegenaan. Er werden veel zenuwslopende wedstrijden gespeeld, die soms in de verlenging van de derde game pas werden beslist. De toeschouwers zaten op hun stoel te trillen van spanning. Men kon ook genieten van het seniorenkampioenschap, want dat werd tegelijk gehouden. Als je alle uitslagen wilt weten, dan kan je ze vinden op badmintonnederland.toernooi.nl

HET RESULTAAT

Onze Swishers deden weer erg hun best. Ook Ivar, Floor, Riya, Tim en Corné lieten hun goede spel zien en stalen de show in hun mooie Swishtenue.

In de onder 9 werd Ivar VIERDE.
In de onder 11 werd Riya in haar enkelspel TWEEDE.
In de onder 11 werden Riya en Floor met hun dubbelspel DERDE.
In de onder 13 werden Tim en Corné met hun dubbelspel DERDE.

In de senioren 6 lieten onze spelers ook menigeen in het stof bijten.
Tenniel en Peter Ineke behaalden de halve finale met hun dubbelspel

In de senioren 4 liet Puck in haar enkelspel van zich horen. Ze werd TWEEDE.

Tijdens dit weekend werd ons clubtenue met ere gedragen. Op zaterdag en zelfs op zondag zag je ons mooie groene shirt. Toppie! Na de prijsuitreiking kon iedereen moe maar voldaan naar huis. Alle ouders, kennissen en familieleden bedankt voor alle aanmoedigingen en jullie aanwezigheid.

Jim heeft mij geholpen met de coaching. Namens de spelers en mijzelf wil ik je hiervoor bedanken.

Peter van Diepen

 

22-nov-1

22-nov-2