Welkom bij BV Swish

Handicap eet toernooi

HANDICAP – EET – DVD – TOERNOOI 2015-2016

Zoals jullie weten zijn er dit seizoen weer Grote Club Loten verkocht. Er zijn dit seizoen 155 loten verkocht. (Vorig seizoen 241) Helaas weer minder dan vorig seizoen. Hopelijk zetten komend seizoen méér spelers zich in voor deze actie, want we hebben het geld hard nodig voor o.a. het organiseren van toernooien en andere leuke dingen voor de club.

Met een deel van het geld werd dit toernooi bekostigd als dank voor jullie werk. Iedereen mocht gratis meedoen met dit toernooi, echter de jeugdleden die helemaal geen loten hadden verkocht moesten 5 euro betalen (mits ze een voorinschrijvingskaart hadden gehad).

Het toernooi werd op 12 december gehouden. Er deden 28 kinderen mee. Iedereen die was gekomen had er reuze zin in. Menig ouder bleef even kijken. Het was heerlijk druk.

Er waren allerlei handicaps bedacht.
Namelijk: Lappington Met ooglap spelen.
Ballonington Ballon aan racket gebonden.
Tenniston Foamballetje met stuiter. (Soort tennis spelen)
Pantyton. Panty over racketblad.
Verrassington Laken over het net.

Ik had de grotere kinderen ook samen met de kleinere laten spelen, dit werd erg leuk gevonden. Zo krijgen we een goede saamhorigheid binnen onze club. Iedereen van groot tot klein vermaakte zich dan ook super. Tijdens de pauze werden de dropjes van de GCA uitgedeeld door Lex. Verder kreeg iedereen drinken en konden ze een snoepje pakken. Gerda was, op haar eigen verzoek, ook weer van de partij en stond vrolijk achter de bar, ondanks dat ze verder met alles gestopt is. THANKS.
Na het toernooi gingen we patat met kaassouflé, frikandel of kroket eten. Hier werd erg van genoten. Oreon had weer vakwerk afgeleverd. Menig fles fris werd uitgeschonken. Men had dus aardig moeten zweten tijdens het toernooi.

Voor het eten werd de prijsuitreiking gehouden.
Klasse A: Eerste Danny Tweede Fleur T. Troetelprijs Corné
Klasse B: Eerste Kian Tweede Mariska Troetelprijs Rody
Klasse C: Eerste Ivar Tweede Finn Troetelprijs Floor

Na de prijsuitreiking werden de GROTE CLUB ACTIE PRIJZEN uitgedeeld.

De RACKETS waren verdiend door:
Fleur v.d. Hulst met 18 verkochte loten en Ramon Dolsma met 35 verkochte loten.

Als je 35 of meer loten had verkocht kreeg je een geldprijs van 12 euro.
Niemand

De verrassingsprijs ging naar Tim (Ook 12 euro)

Swish wil jullie bedanken voor de grote inzet die jullie hebben getoond door zoveel loten te verkopen. We hopen dat jullie inzet komend seizoen door anderen worden overgenomen, zodat we in totaal veel meer loten gaan verkopen. BEDANKT!!!!

Na de prijsuitreiking gingen we de DVD”Scooby Doo” bekijken. Ademloos werd er door de meeste kinderen naar deze dvd gekeken. Na deze dvd gingen we zaalvoetballen. Peter had 4 teams gemaakt. Onder leiding van Stephan Hovius gingen de teams tegen elkaar spelen. Lex was scheidsrechter. Na 4 wedstrijden werd er een korte pauze ingelast om even wat in de kantine te drinken. Iedereen vermaakte zich opperbest en zo werd het een hele gezellige avond. Kampioen werd Team C (Selina, Chantal, Tygo, Ivar, Joany en Demi) Na de prijsuitreiking (klokslag 22.00 uur) was dit festijn voorbij.
Iedereen die heeft meegeholpen aan dit toernooi. BEDANKT.

Peter van Diepen

hedt-1
hedt-2

hedt-3

hedt-4

hedt-5

hedt-6

hedt-7

hedt-8

hedt-9

hedt-10
hedt-11

hedt-12

hedt-13