Welkom bij BV Swish

Clubkampioenschappen 2016

Clubkampioenschappen 2016

Op zaterdag 12 maart werden de voorrondes van de clubkampioenschappen gehouden. Dit jaar deden 26 jeugdleden hieraan mee. Er werden op zaterdag 45 partijen gespeeld. Iedereen kwam weer mooi op tijd. We begonnen het toernooi om 10.00 uur. Om ongeveer 14.30 waren alle wedstrijden gespeeld. Ik had mijn geluidsinstallatie weer van zolder gehaald, zodat we de deelnemers snel naar de juiste baan en wedstrijd konden sturen. De halve finales en de finales werden op zondag 13 maart gespeeld.

HOE VERLIEP HET TOERNOOI

Tjonge jonge wat hebben we weer een mooie wedstrijden gezien. De spanning droop af van de gezichten van de spelers, maar zeker ook van de toeschouwers. Alle leeftijden deden mee. Ook veel van onze nieuwe leden hadden zich ingeschreven. Toppie! We hadden de spelers naar sterkte en een beetje naar leeftijd ingedeeld. Hierdoor werden er veel spannende wedstrijden gespeeld die regelmatig drie games nodig had om een winnaar te krijgen. Tijdens de halve finales en de finales op zondag werden heel veel mooie en bloedstollende wedstrijden gespeeld. Er kwamen weer veel ouders en familieleden kijken hoe hun kinderen speelden. Geweldig!!!

HET RESULTAAT

Meisjes A: Halve finale: Geen

Finale: Fleur T. tegen Chantal KAMPIOEN: Chantal Tweede: Fleur T.

Jongens A: Halve finale: Geen

Finale: Stijn tegen Corné KAMPIOEN: Corné Tweede: Stijn

Meisjes B: Halve finale: Riya tegen Mandy Halve finale: Luna tegen Fleur v.d. H.

Finale: Riya tegen Luna KAMPIOEN: Riya Tweede:Luna

Jongens B: Halve finale: Geen

Finale: Kian tegen Stefan KAMPIOEN: Kian Tweede: Stefan

Meisjes C: Halve finale: Joany tegen Myrte Halve finale: Jinte tegen Demi

Finale: Joany tegen Jinte KAMPIOEN: Joany Tweede: Jinte

Jongens C: Halve finale: Junior tegen Ivar Halve finale: Tygo tegen Ramon

Finale: Junior tegen Tygo KAMPIOEN: Junior Tweede: Tygo

De finalisten kregen allemaal een mooie beker. De aanmoedigingsprijs ging naar Demi.

NAMENS DE JC GEFELICITEERD!

Alle 26 deelnemers kregen als aandenken aan deze clubkampioenschappen een medaille. Er zijn weer veel mensen geweest die mij en de JC hebben ondersteund met werkzaamheden op de toernooidagen. Aan tellers had ik zeker geen gebrek en de kantine draaide weer volop.

IEDEREEN BEDANKT VOOR ALLE HULP.

We hebben ook 7 jeugdspelers bij de senioren ingedeeld. Ook hier hebben de jeugdspelers van zich laten horen. Er werden vele mooie wedstrijden gespeeld. Ze drongen zelfs door tot halve finales en ook finales.

Even een opsomming, want het is een geweldig resultaat.

Dames A: Judith KAMPIOEN Dames A: Marit halve finale

Dames B: Chantal TWEEDE Heren B: Barry halve finale

Het volledige verslag hierover vind je bij de TC.

Peter van Diepen

 

Cks 2016 (2) Jeugd Winnaars-nrs. 2

Cks 2016 (1) Bekers en Medailles