Welkom bij BV Swish

Zaanse Jeugd Nacompetitie 2016 start

ZAANSE JEUGD NACOMPETITIE 2016 start

Al seizoenen lang organiseer ik voor de niet competitiespelende spelers in de zaanstreek een Zaanse nacompetitie. De Shuttle heeft 3 teams ingeschreven en Matchpoint heeft 1 team ingeschreven. Swish doet ook met 3 teams mee. Helaas was er slechts 1 A team ingeschreven, dus die klasse ging niet door. We hebben deze keer een B en een C klasse. De teamcaptain (Peter voor alle Swish-teams) zorgt ervoor dat je naar de uit te spelen wedstrijden gereden wordt en dat er bij thuiswedstrijden één begeleider per team is. Er zijn weer mooie bekers te winnen, dus doe je best.

Voor ons komen uit:

Swish B1: Danny, Junior, Joany en Demi.

Swish B2: Ramon, Rody, Tygo, Mandy en Jinte.

Swish C1: Mariska, Myrte, Roos, Finn, Ivar

DE FOTO’S

B1 Demi, Joany, Junior en Danny

B2 Rody, Mandy, Jinte, Tygo en Ramon.

C1 Mariska, Myrte, Roos, Finn en Ivar. (1)

 

ZAANSE JEUGD NACOMPETITIE 2016 vervolg

Elk team heeft op dit moment alweer meerdere wedstrijden gespeeld. De Swishers gaan tot het uiterste en spelen de sterren van de hemel. Er worden regelmatig drie games gespeeld en standen zoals bijvoorbeeld 23-25 komen heel veel voor, wat voor de vele toeschouwers soms bijna té spannend is. Ze zitten op het puntje van de bank ingespannen te kijken naar hun kind, die zo enthousiast bezig is met het badmintonspel.

In de klasse B worden hele leuke wedstrijden gespeeld. Uitslagen 4-4 en 5-3 komt veel voor, met een paar uitschieters van 8-0.

In de klasse C gaan de wedstrijden ook zo gelijk op. Ons team heeft 6-2 gewonnen.

Hier onder vind je de tussenstanden:
Eerste tussenstand

Peter van Diepen