Welkom bij BV Swish

Laatste toernooi zaterdag 16 april

LAATSTE TOERNOOI  16 APRIL 2016

 

Helaas had het flink geregend, het was koud en stond er een harde wind. Dit keer hebben we het toernooi in de sporthal gehouden. Ik heb dit festijn ook deze keer weer georganiseerd. Er deden in totaal 24 kinderen van jong tot oud (6 tot 14 jaar) mee. We begonnen met een meerkamp, daarna zaalvoetbal en als toetje lekker eten. Ik had hulp van 9 enthousiaste begeleiders die zonder enige moeite bereid waren, om deze middag, samen met mij, voor de jeugd van Swish tot een succes te maken. Er waren 10 verschillende spelletjes die de kinderen vol overgave en vooral met veel strijd en plezier gingen spelen. Ik had in de teams kinderen van alle leeftijden ingedeeld, waarvan één de teamleider werd. Het geheel duurde van 15.00 tot 18.30 uur. Gelukkig kwam iedereen weer mooi op tijd en konden we snel beginnen.

 

De middag verliep als volgt:

 

Ik begon met het bespreken van de spelletjes en de teams, hierna kon de meerkamp beginnen. Na 4 rondes werd er een pauze gehouden, waarin de kinderen drinken en wat snoepjes kregen. Vol enthousiasme werden de laatste 4 rondes gespeeld. Er volgde weer een pauze met drinken en snoep. Als klap op de vuurpijl werd er na deze pauze een zaalvoetbaltoernooi gehouden, dat was best nog wel vermoeiend na al die spelletjes, maar er werd met veel inzet door de kinderen gespeeld. Ieder team speelde drie keer. Na het zaalvoetballen gingen we naar de kantine waar het eten al was aangekomen. Er kon lekker worden gesmuld van de patat met kroket, frikandel of kaassoufflé van Oreon te Krommenie. De sfeer zat er weer goed in. Het was jammer dat de tijd zo snel voorbij vloog.

 

Na het eten volgde de prijsuitreiking.

 

KAMPIOEN: Team D: Lars, Fleur, Rody, Myrte, Mandy den Os en Selina.

 

Troetelprijs:     Team C: Danny, Junior, Mandy van Dijk, Jinte, Rik en Fabiënne.

 

Na de prijsuitreiking werd onze vaste kantinebezetting Gerda, onze verjaardagsmail verzorgster Wilma en de Jeugdcommissieleden Tanja, Stephan, Anita en Peter bedankt via een woordje van mij en een plantje namens de JC, omdat deze mensen zich weer een heel seizoen hebben ingezet voor de jeugd van Swish.

 

We kunnen weer terugkijken op een bijzonder geslaagde middag.

 

IEDEREEN DIE ZICH HEEFT INGEZET OM DIT TOERNOOI TOT EEN SUCCES TE MAKEN. BEDANKT!!!

 

Peter van Diepen

16 april (1) Laatste toernooi

16 april (2) Laatste toernooi

16 april (3) Laatste toernooi

16 april (4) Laatste toernooi

16 april (5) Laatste toernooi

16 april (6) Laatste toernooi

16 april (7) Laatste toernooi

16 april (8) Laatste toernooi

16 april (9) Laatste toernooi

16 april (10) Laatste toernooi

16 april (11) Laatste toernooi

16 april (12) Laatste toernooi

16 april (13) Laatste toernooi

16 april (14) Laatste toernooi

16 april (15) Laatste toernooi

16 april (16) Laatste toernooi

16 april (17) Laatste toernooi

16 april (18) Laatste toernooi

16 april (19) Laatste toernooi

16 april (20) Laatste toernooi

16 april (21) Laatste toernooi