Welkom bij BV Swish

Werkersavond 16 april

DE WERKERSAVOND 16 APRIL 2016

 

Er is weer een werkersavond georganiseerd om de mensen te bedanken die zich weer een seizoen hebben ingezet voor onze club door Peter met hulp van Gerda. We begonnen met een heerlijke onvervalste Gerda-soep, daarna stond er een uitgebreide gourmet/plaatgrill klaar. De vleesschotels waren verzorgd, voor een zacht prijsje, door Slagerij Veenboer te Assendelft. Er waren tevens gratis sauzen bijgeleverd. Het smaakte de werkers weer opperbest. Als afsluiting was er een kopje koffie met een chocolaatje. Het werd een leuke, lekkere en vooral gezellige avond. De sfeer zat er goed in. Ik wilde jullie nogmaals bedanken namens de club voor jullie inzet en we hopen dat jullie dit voorlopig ook zullen blijven doen.

 

Peter van Diepen

16 april (1) Werkersavond

16 april (2) Werkersavond