Welkom bij BV Swish

Oproep: Leden gezocht voor de sponsorcommissie

Beste clubgenoten,

Het bestuur wil graag onderzoeken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van sponsoring. Dit kan kleinschalig zoals een vermelding bij een clubtoernooi, maar wellicht ook op een breder vlak. Denk dan aan reclameborden in de sporthal, banners of een bedrijfslogo op de website. Daarnaast hebben sponsoren ook netwerken waar wij mogelijk onderdeel van kunnen uitmaken (elkaar in de regio leren kennen, etc.). Alle Swishers zijn onderdeel van een eigen netwerk en met elkaar is er waarschijnlijk veel meer mogelijk dan we denken.

Vandaar is het initiatief ontstaan om een speciale commissie op te richten. De sponsorcommissie legt het contact met eventuele sponsoren, en zorgt voor de uiteindelijke vormgeving. Het is tevens de plek waar alle leden ideeën en suggesties kunnen inbrengen.

Een badmintonvereniging met ambitie kan niet zonder sponsoren! Wil je meedenken, meehelpen en vooral meedoen in de sponsorcommissie? Laat het dan weten aan Bas de Dreu, te bereiken via voorzitter@bvswish.nl .

Namens Swish,

Het bestuur