Welkom bij BV Swish

Bericht van de TC

Beste competitiespelers,

De Badminton Bond Nederland nam recent het initiatief tot een zogenaamde voorjaarscompetitie, en nodigt clubs in Noord-Holland (en aangrenzend) uit om 1 of meer teams in te schrijven.

Als TC hebben we aan de hand van de gestelde eisen de mogelijkheden op een rijtje gezet. We hebben onder meer beoordeeld in hoeverre de speelruimte beschikbaar gemaakt kan worden.

Onze conclusie: Bij voldoende animo willen we dit initiatief ondersteunen en zo mogelijk dit jaar al een team inschrijven.

In samenvatting de opzet:

Periode:             half februari 2019 tot half mei- 2019

Voor Wie:          niveau 6e t/m 7e divisie

Wedstrijden:     maximaal 5 thuis en 5 uit.

Het gaat om maximaal 6 teams in een poule, met in een hele competitie dus 10 wedstrijden.

Het gaat om  1xHD, 1 x DD en 2 x GD, dus 4 wedstrijden per avond, en tenminste 2 dames en 2 heren in een team. De wedstrijden mogen alleen worden gespeeld op doordeweekse dagen vanaf 19.30 uur, en bij 2 banen vanaf 20.00 uur. Dat wordt voor Swish (thuis) op maandag en / of donderdag.

Kosten:

Voor een bestaand competitie-team rekent de bond geen extra inschrijfgeld.
In verband met extra baanhuur en extra shuttles schatten we bij 1 team met 6 spelers circa 60 euro per deelnemer als totale kosten in.

 

De inschrijving hiervoor moet Swish voor de kerst realiseren. Geef je interesse door aan Peter van Diepen voor 20 december, dan kan de TC tijdig bepalen of we op verantwoorde wijze een team kunnen inschrijven.

Namens de TC

Bas, Peter, Huug