Welkom bij BV Swish

Verslag SwishQuiz

Afgelopen vrijdag was het weer die tijd van het jaar; veertien teams mochten strijden om de felbegeerde titel van quizkampioen. De SwishQuiz is ieder jaar weer een populair evenement, waarbij vroeger de kantine van de Inzet en inmiddels de zaal van het OG-gebouw, altijd goed wordt gevuld.

Dit jaar was de organisatie overgelaten aan het team Paul’s Angels, bestaande uit Paul (duh), Jochem, Martine en Esther. De quiz-veteranen doen al jaren zelf mee, dus er was alle vertrouwen dat ze een gezellige quiz zouden neerzetten. De Angels bleken fan van het koningshuis en verrassend genoeg, van origami. De originele opdracht, het vouwen van een kraanvogel, werd veelal behoorlijk goed uitgevoerd. Zelfs als het niet helemaal lukte, kon de jury  enige creativiteit wel op prijs stellen, waarbij zelfs een propje papier in de vorm van een misvormde zwaan veel punten opleverde. Het niet nader te noemen team ontweek op die manier de laatste plaats. Uiteindelijk haalde een ander veteranenteam, High Risk, voor de zoveelste keer de overwinning binnen. Daarbij bood het team ook aan om de quiz volgend jaar te organiseren, waarbij één van de teams Takken werd gered van de eer.

Opvallend is dat er afgelopen twee edities geen badmintonners in de organisatie zaten. Volgend jaar zit er dan weer eentje bij, wanneer Patrick, samen met Bianca, Martijn, Bart en Peter, de leiding neemt. Hopelijk weten zij volgend seizoen weer veel deelnemers te trekken en er weer een prachtig evenement van te maken.