Welkom bij BV Swish

Kind-ouder toernooi 2019

Dit toernooi werd gehouden op zaterdagmiddag 9 februari. Er deden 15 koppels mee. Bijna iedereen kwam mooi op tijd en enkele koppels kwamen zelfs heel erg vroeg. Ze hadden er allemaal reuze zin in. Helaas kon door de griepgolf er 1 koppel niet meedoen. Door een wat late afmelding (1 minuut voordat we zouden starten), moest ik eerst het toernooi wat aanpassen. We begonnen een kwartier later met blijde zin aan dit toch altijd erg leuke toernooi. Petra, onze tegenwoordig vaste kantinebezetting was ook weer van de partij. Tijdens de pauze kreeg iedereen drinken met wat lekkers aangeboden door de JeugdCommissie. We hadden baan 4 weer ingericht met wat banken, zodat iedereen kon zitten onder het genot van wat drinken. Er kwamen heel veel toeschouwers, dat verhoogde de prestaties en verbeterde de sfeer.

Wie het meest zenuwachtig was laten we maar in het midden. Het was voor menig ouder wennen om de shuttle daar te slaan waar ze hem wilden hebben. Ik hoorde af en toe de ouders zeggen dat het veld wel heel erg groot is. Er werd zeer enthousiast gestreden voor elk punt. Enkele ouders doken zelfs in hun enthousiasme naar de shuttle of raakten het racket van hun kind. Een geweldig gezicht. Ook het tellen van de wedstrijden leverde geen enkel probleem op. Iedereen, ook de nieuwe kinderen en ouders, werd aan het tellen gezet en ze vonden het nog leuk ook. De meeste wedstrijden gingen gelijk op, dat was leuk en spannend om naar te kijken. De poules waren zo groot mogelijk gemaakt, zodat ze 4 of 5 keer een wedstrijd mochten spelen.

Het resultaat:

Klasse A:        KAMPIOEN   Dannny/Martin           TWEEDE   Riya/Siva

Klasse B:        KAMPIOEN   Dipali/Petra                TWEEDE   Robin/Vanessa

Klasse C:        KAMPIOEN   Menno/Arjan              TWEEDE   Madelief/Wilma

De aanmoedigingsprijzen gingen naar:

Klasse A:        Fleur/Wanda

Klasse B:        Annemarie/Denise

Klasse C:        Saar/Neela

Het werd een bijzonder gezellige middag. Er zijn weer heel wat nieuwe enthousiaste ouders bij onze club gekomen. Enkele ouders hebben zelfs te kennen gegeven om ook te komen spelen bij Swish. Ik denk dat dit toernooi zeker weer voor herhaling vatbaar is.

Iedereen die zich heeft ingezet om dit toernooi tot een succes te maken. BEDANKT.

Peter van Diepen