Welkom bij BV Swish

Trainingstijden en activiteiten

LET OP!!

De andere huurders van Sportcentrum Trias gaan weer naar buiten (Binnen-seizoen is voorbij). Hierdoor gaat de trainingstijd vanaf maandag 11 februari veranderen.

De trainingsgroepen blijven hetzelfde.

De eerste training is van 18:45 tot 20:30

De tweede training is van 20:30 tot 22:15

De trainingstijd van de donderdagavond gaat op 4 april veranderen naar de door ons gewenste tijden. De eerste groep traint dan van 18:45 tot 20:30 en de tweede groep van 20:15 tot 22:00.

Swish is gesloten op maandag 18 februari en donderdag 21 februari in verband met de voorjaarsvakantie.

ENKEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JEUGD EN SENIOREN 2019

Deze zou worden gehouden op 3 maart, maar doordat de hal ook verhuurd was aan een andere vereniging die competitie moest spelen, kan het helaas niet doorgaan.

ZAANSE KAMPIOENSCHAPPEN 2019 worden gehouden op 9 en 10 maart

Het toernooi wordt gehouden in Sporthal de Spatter te Wormer. Gelukkig zijn er weer genoeg inschrijvingen. De organisatie is in volle gang.

Door de Zaanse kampioenschappen zal de training van zondag 10 maart komen te vervallen.

JUBILEUMFEEST 50 JAAR SWISH

Dit jubileumfeest wordt gehouden op 6 april. Iedereen heeft hierover een mailtje gehad. ’s Morgens is er een spellenspektakel voor de jeugdleden. ’s Middags staat het zelfde te wachten voor de senioren en jong volwassenen. Als klap op de vuurpijl wordt er een barbecue gehouden met daarna een feestavond. Geef je allemaal op bij de organisatie (senioren) en bij Peter (jeugd).