Welkom bij BV Swish

Update Sponsorkliks

Beste leden,

Zoals jullie hopelijk al weten is Swish sinds twee weken een samenwerking begonnen met Sponsorkliks. Dit heeft ons nu al zo’n 20 euro opgeleverd, dank aan de mensen die bij hun online bestelling aan de club hebben gedacht! Nu is het zo dat de winkellijst waarbij je commissie kan ontvangen, uitgebreider is dan op het eerste oog lijkt. Hieronder staat een selectie van de populairste websites in hun eigen categorie.

Om de opbrengst te maximaliseren, kan iedereen helpen! Niet alleen met je eigen aankopen, maar ook door mensen in jouw omgeving te benaderen die vaak bestellen voor hun zaak, of het bedrijf waar ze voor werken. Denk bijvoorbeeld aan inktpatronen, hotelovernachtingen, promotiemateriaal, AH bezorgt en bloemen. Er hoeven slechts een paar bedrijven aankopen te doen om een gigantische commissie op te leveren. Het Sponsorklik-proces is natuurlijk ontzettend simpel, en is voor bedrijven dus ook een buitenkansje om gemakkelijk sponsor te worden.

Wil jij de club nóg verder helpen? Kijk dan even om je heen, en kom met vragen naar redactieswish@gmail.com