Welkom bij BV Swish

Jubileumdag 6 april

Beste Swishers,

Over twee weken is het zover: de Swish Jubileumdag! Op zaterdag 6 april vieren we de hele dag het 50-jarig bestaan van onze badmintonclub. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors voor deze dag, die op deze dag ook zichtbaar aanwezig zullen zijn.:

Beide gevestigd op:Westzijde 83
1506 GA Zaandam
075 655 5090

  Heiligeweg 93
  1561 DG Krommenie
  075-6474040

De plannen zijn als volgt:
10.30 – 12.30 uur (10.00 uur aanwezig): Sportieve jeugdactiviteiten in sporthal Trias. Kom in sportkleding en ja, je hebt ook je racket nodig.

13.00 – 16.00 uur (12.30 aanwezig): Sportieve activiteiten voor de senioren in Trias. Het middagprogramma van de senioren is gelijk aan dat van de jeugd. Dus ook hier geldt het advies: sportkleding aan en racket mee.
18.00 uur: Inloop barbecue in OG-gebouw, Rosariumpark 98 in Krommenie (naast zwembad De Crommenije). Na afloop van de barbecue kunnen we gezellig nog een drankje nemen en zijn ook oud-leden van harte welkom, dus nodig gerust mensen uit met wie je in het verleden gebadmintond hebt bij Swish.
In de bijlage een overzicht van alle deelnemers aan zowel het toernooi als de barbecue. Sta je er niet tussen, of juist wel terwijl je er niet bij kunt zijn? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kunnen we daar komende week rekening mee houden bij het indelen van de teams voor overdag en het bestellen van het vlees en overig eten/drinken ‘s avonds!
Enkele belangrijke mededelingen:

  • Heb je speciale wensen voor de barbecue (bv vegetarisch), laat het ons weten!
  • Aan de activiteiten overdag zijn geen kosten verbonden, de barbecue is 7,50 euro per persoon, hetgeen vooruit dient te worden voldaan. Jullie ontvangen een betaalverzoek per app, maar overmaken naar FE Nieland, bankrekening NL 29 INGB 0005 79 02 04┬ákan natuurlijk ook. Zo blijft voor ons helder wie betaald heeft en wie nog niet.
  • In het OG-gebouw kunnen drankjes NIET gepind worden,┬ádus neem contant geld mee.
  • Na afloop van de barbecue willen we nog gezellig een drankje doen en zijn ook oud-leden van harte welkom, dus nodig gerust mensen uit met wie je in het verleden gebadmintond hebt

We gaan er een mooie dag van maken met zijn allen!
De Jubileumcommissie (Lorenzo, Nanda, Puck, Rik, Robert en Roos)