Welkom bij BV Swish

Uitreiking Schipholfonds

Op 21 juni was de dag waar de gehele sponsorcommissie op zat te wachten. De uitreiking van het Schipholfonds, waarbij bekend zou worden hoe groot de aangevraagde donatie zou worden.

Het Schipholfonds is een initiatief van de Schiphol Group, om sport en bewegen te stimuleren in de omgeving van Schiphol. Veel dank aan Menna voor het idee om een aanvraag te doen. Een half jaar lang waren Lex en Christa sporadisch bezig met het verzamelen van alle benodigde gegevens, om Swish een zo groot mogelijke kans te geven een bijdrage te ontvangen. Dat viel nog niet mee; projectomschrijvingen, facturen, en statuten waren slechts een paar stukken die we moesten inleveren. Er werd veel geschakeld met het bestuur en zodoende werd het ook een project waar de bestuursleden bij betrokken waren.

Nadat de gele envelop op de post was, kregen we al snel bericht terug uit Schiphol: de aanvraag werd in behandeling genomen tijdens de bestuursvergadering in eind mei. Kort daarna kregen we bevestiging. Een uitnodiging voor een feestelijke uitreiking, waarbij het gedoneerde gedrag bekend zou worden gemaakt. Christa was helaas niet beschikbaar, dus Petra werd gestrikt om Lex te vergezellen. Na een rondleiding per bus door heel Schiphol, was het moment daar. 15 sportclubs en verenigingen ontvingen een donatie voor allerlei projecten, van klimrekken en roeiriemen tot de “ongelofelijk dure verenshuttles”, aldus een bestuurslid van het Schipholfonds.

Zoals jullie in de foto al hebben kunnen zien, hebben we een fantastisch bedrag van 3750 euro in ontvangst mogen nemen. Veel dank aan het Schipholfonds en ons eigen bestuur voor het mogelijk maken van deze bijdrage. Hopelijk kunnen we ons clubje in de toekomst net zo goed ondersteunen.

De sponsorcommissie, Lex en Christa