Welkom bij BV Swish

Bestuursupdate en ander nieuws

Het nieuwe bestuur
Afgelopen september heeft het nieuwe bestuur zijn intrede gemaakt in onze club. Wij (Bas, Petra, Sandra en Peter) zijn inmiddels aan elkaar gewend en zijn met een aantal zaken aan de slag gegaan. In verband met de nieuwe Privacywet hebben wij speciaal voor Swish een privacyverklaring opgesteld. Deze is te vinden op de site. Kijk daarvoor bij het snelmenu of klik hier.

Bij de laatste ALV werd er gevraagd om meer communicatie vanuit het bestuur. Dit is op de rails gezet door Lex toe te voegen aan de redactie van de website, zodat hij in samenwerking met het bestuur gemakkelijk de zaken up-to-date kan houden. Daarnaast is de Facebookpagina nieuw leven ingeblazen en word er gepoogd om daar alle updates ook op te zetten. Ten slotte is het de bedoeling dat nóg meer gebruik wordt gemaakt van de email voor de meest belangrijke informatie. Maar ook voor een stukje transparantie; het bestuur wil ook laten weten waar aan wordt gewerkt. Daarbij moet gezegd worden: de club is van ons allemaal! Dus heb je een leuk idee waar wij als club iets aan hebben, laat het vooral weten!

Sponsorcommissie
Een aantal weken terug werd de eerste oproep voor de sponsorcommissie al gedaan. Er zijn al diverse tips binnengekomen over eventuele sponsoren. Dat is natuurlijk top, maar het aantal aanmeldingen voor de commissie zelf is nog schaars. Wij zouden graag aan de slag gaan met het nadenken over manieren om geld binnen te krijgen, uitzoeken waar mogelijkheden liggen en kijken hoe deze commissie zijn leden in kan zetten om deze te realiseren.
Wie o wie wil hierin graag een bijdrage doen voor ons clubje? Meld je aan bij Bas de Dreu (voorzitter@bvswish.nl).

Natuurlijk loopt ook de inzamelingsactie nog door. Doneer je statiegeld voor een zo compleet mogelijk jubileumfeest!

Jeugdwerving
De uitspraak ‘’De jeugd heeft de toekomst’’ is een veel voorkomende. Nu is dat bij Swish natuurlijk ook enigszins aan de orde. Het werven van jeugdleden is ook een onderwerp waar dit nieuwe bestuur graag mee aan de slag wil. Zo willen wij als badmintonvereniging Swish contact met basisscholen maken om kinderen te introduceren met het badminton.

Agenda
De opkomende activiteiten en bekende clubevenementen zijn netjes geordend en te zien in de gloednieuwe agenda. Nooit meer verwarring over wanneer welk toernooi precies is! De starttijden van de meeste evenementen zijn nog niet bepaald, die worden toegevoegd wanneer een evenement eraan komt. Klik in de balk hierboven op “kalender” of gebruik deze link . Je kunt kiezen tussen de standaard agenda-weergave, waarbij alle evenementen in een lijst staan, of kies voor ‘maand’, waarin de activiteiten per maand verdeeld zijn.

Externe toernooien

Swish ontvangt regelmatig uitnodigingen voor externe toernooien. Deze zullen op de pagina Activiteiten senioren komen te staan, waar dan ook altijd de inschrijfmogelijkheid bij staat.