Welkom bij BV Swish

Sinterklaas en Handicap-eet-dvd-toernooi

SINTERKLAAS IS WEER IN ONS LAND

De sint is, zoals altijd, weer gul geweest. Op zaterdag 1 december en maandag 3 december worden er zakjes pepernoten uitgedeeld aan de jeugdleden.

Handicap-eet-dvd-toernooi

Zaterdag 8 december wordt dit feestelijke toernooi gehouden als dank voor jullie inzet tijdens de Grote Club Actie. Er zijn weer allerlei leuke handicaps bedacht. Het toernooi begint om 16:15 uur. (Aanwezig om 16:00 uur). Na het toernooi gaan we patat met frikandel, kroket of kaassoufflé eten. Hierna worden de GCA-prijzen uitgedeeld, de DVD wordt vertoond en als afsluiting gaan we nog allerlei spelletjes doen. Dit alles duurt tot 22:00 uur. Alle verdere gegevens staan op het gele inschrijfformulier dat je kunt vinden in de sporthal bij Peter.